FLORENA

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Ako hoćete da pošaljete neku sliku, odaberete neku koja vam se sviđa (na nekom od sajtova ili na nečijem profilu) i kliknete mišem desnim klikom na nju.Izaberete na dnu liste Properties - kliknete na to, otvoriće vam se prozor gde piše Address i to iskopirate. Onda opet odete na nečiji profil i tu gde kucate poruku ima jedna ikonica,mala žuta kovertica - na nju kliknete i otvori vam se prozor gde iskopirate tu adresu.I posle je samo pošaljete kao i svaku drugu.Nadam se da sam vam dobro objasnila, ni ja u početku nisam znala pa su mi objasnili!Lepo se provedite za praznike! :bye:
    Mogu i ja da vam objasnim... :) Lako je što se stihova tiče ili bilo kog drugog teksta.Samo na Googlu ukucate ime pesnika, naziv pesme ili jednostavno samo najlepši stihovi . Kada na nekom od sajtova pronađete i izaberete stihove koje tražite (ili koji su vam najlepši) samo ih selektujete i kopirate.Onda odete na nečiji profil (ili svoj, ako ćete sebi ostaviti) i tamo gde pišete poruku kliknete na Paste i iskopirate.I to je sve! :bye:
    I ovo su divni stihovi...

    Biti srećan - Herman Hesse

    U životu ne postoji nikakva dužnost
    osim dužnosti: biti srećan.
    Samo smo zato na svetu,
    a sa svim dužnostima,
    svim moralom
    i svim zapovijedima
    retko činimo jedno drugoga srećnim,
    jer i sebe time ne činimo srećnima.
    Ako čovek može biti dobar,
    može to samo onda
    kada je srećan,
    kada u sebi ima sklada,
    dakle kada voli.
    To je bilo učenje,
    jedino učenje na svetu.
    To je rekao Isus,
    To je rekao Buda,
    To je rekao Hegel.
    Za svakoga je na ovome svetu
    jedino važno
    njegovo vlastito najunutarnjije,
    njegova duša,
    njegova sposobnost da voli.
    Ako je ona u redu,
    onda je svejedno
    jede li se proso ili kolači,
    nose li se dragulji ili rite;
    onda svet zvuči zajedno s dušom,
    onda je dobro.
    Mene je dočekala danas ova pesma Mike Antića koju mi je jedna devojka poslala!
    Nadam se da će se i vama dopasti!

    SLUTNJA

    "Kao kad zaroniš do dna mora,
    A samo kamenčić zgrneš u dlan,
    Tako ti započne po neka zora,
    Tako se završi po neki dan.
    I suze detinje kaplju sve teže
    Na snove prazne ko prazne mreže.

    A nekad onako, kao od šale,
    Padne pred tebe zvezda prava,
    A ti je šutneš vrhom sandale
    I odeš dalje. I kad se spava,
    Kad nebo zaljulja sva svoja klatna,
    Čitava noć ti od snova – zlatna.

    Posle detinjstva šta se sve menja?
    Opet se ređaju snovi i snovi.
    Između zvezda i kamenja
    Jastuk kroz život i dalje plovi.
    Samo je nešto teža glava.
    Manje se sanja – više se spava."
    vazi se,ako nacujem nesto sto mi se ucini ok,javljam...mada pre sam se vise muvala pa sam svasta znala...ali i sad mi neka informacija naleti..nikad se ne zna.
    a za tog ljubotu...ma znam,rekoh hellen da ne brise..pa ne moze mene neki pacenik da uvredi.ocito covek ima neke teske traume iz detinjstva,bice da ga mama ostavila:lol:.
    .prosto mi ga zao,do te mere da ne smem da mu kazem gde se nalazi ovaj `moj` stan,prs`o bi covek od zavisti.ocito neki vole da prodaju mooda za bubrege,kao on...a da ima sanse,prvi bi uradio isto sto i ja.ma,ko ga hebe.
    da,unuka je prioritet:heart:
    joj,unistices zdravlje ako radis taj posao na novogradnji...to ipak spada u teze fizicke poslove.posto ja svasta nesto slucajno cujem,mogu da ti dojavim ako mi se ucini nesto zgodno a ne tako tesko.koliko naplacujes po satu?koliko mozes da odvojis sati da bi radila?dnevno,nedeljno?sta bi ti najvise odgovaralo od ih povremenih poslova?lele al` se ispricasmo nas dve ovako javno:lol:
    draga florena,ako verujes,meni se cini da ja uopste nemam problema.zato imam obicaj da kazem da ja lepo zivim.
    tebi podrska iz sve snage...zbog mame.da je ona zdrava,ti bi bila na konju!ali ovako,sta ces,moras.kazes jurcas da zaradis kintu-a koji posao radis?
    :heart:
    na to sam navikla da mi niko nije nikada hteo pomoci.navikla sam sve sama i tako ce biti zauvek.bas me briga da li me neko voli i postuje,prosto vise ne znam cime se zasluzuje to.od nedavno sam pocela da volim i cenim sebe...da sam to shvatila mnogo ranije,verovatno bih bolje prosla u zivotu...ali,sad verujem da mi se sreca osmehnula.deka ce mi uciniti uslugu...ja drugog izbora ne vidim.naravno da se to zove fiktivni brak,deka me postuje kao svoje dete,i to je za mene sam dar od Boga,i hvala mu sto me je ipak pogledao i sve mi ovako skockao.a ja to i zasluzujem.
    ti si :heart:
    sve i ja tako mislim kao sto pricas.svi koji me znaju,oni me i poznaju.ovaj deka je toliko razuman,realan i dobar da nemam reci.razvela sam se pre 20g i nisam se ni udavala vise...toliko o mom misljenju vezano za brak (doduse,nisu se nesto ni otimali o mene):lol:
    e ako si joj rekla na onoj mojoj temi...a i ova sto s.re o tzv.pljuvanju na drzavu...neverovatno kako bukvalno shvata
    hvala:heart:
    nikome ne polazem racune....uvek mislim pozitivno,i u svemu trazim smesnu stranu...nisam sigurna dal` sam hrabra..ali mi je skoro prijateljica rekla `delujes kilavo,a ustvari si jaka k`o bik` :lol:
    nikada nisam mislila o tome,dok nisam citala tvoju temu `demencija`...i onda pomislim u ybote ako me to strefi...mada niko u porodici nije to doziveo,ali ja sam ti vazda bila crna ovca...pu,pu:lol:
    Hvala, za reputaciju :)..i predivna zelja, hvala ti..ja sam zelela jos jedno dete, ali..sudbina ili nesto drugo..nije mi se dalo, tako da cu svu ljubav dati samo njoj :). Isprva me je nagovarala, da rodim drugo, a sada, kako ulazi u pubertet, ne moze ni samu sebe da istrpi :), kaze mi "Ma, samo mi fali brat, da me i on maltretira, zaboravi"! Deca, ta slatka cedovista :)! Puno pozdrava!
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top