Rujevit

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Znam:) Jeste da sam maturant ali srpski je prvi čas, tako da idem u horizontalu:) A ti mi pusti MSN/yahoo ID ili tako nešto preko pp ako imaš... brže ide:) Laku noć, i naravno živelo ljubičasto! :)
    Pre 3 godine, šta je to! :P Hm, pa... Italijanski i engleski... Engleski je bolji ovde, italijanskog ovde nema... Najtraženiji prevodioci- engleski, ali će se to verovatno malo i promeniti dok završim... Bla bla... Još uvek pojma nemam šta i kako i to me baš nervira:(
    Ma, don't be a stranger:), izdvoji nekih pola sata- sat... :P Zar su toliko grozomorni ispiti koji slede?
    ... crrrrne metafore! :D :D Pa da, zaboravih da tražiš romantičnu jesen... Jača Sunce nadam se. I ne lišavaj ljude opet svojih reči tako dugo, hooo! :P
    :D:D Poslužila je svrsi, jeeeej! Ispade dobro iz nekog vrlo čudnog raspoloženja. Nego... slagalica je... metafora za više stvari:)
    Ne znam :) Ljubičasto uvek... Nego ovo šarenilo... Akvarelasto malo dodje, nije mi baš jasno :) Ti?
    ne brini drugar, chuvam svakog dana sve bolje i bolje (nadam se) !!! s vremena na vreme dodju loshi momenti ali se srecom brzo isprave !!!
    pozdrav od shishmish-a i nepomenljive/samouke (koja spava dubokim snom) !!!
    E, nemam pojma sta je sa njom. Ona se jednog lepog dana pojavila napravila prijateljstva i nestala. Trenutak! Nahvatacemo je, nadam se... Ti? Sociolog? :-)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top