M

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Broj kod džem fiksa znači količinu šećera koja se koristi pri želiranju. U prodavnici imaš 1, 2 i 3. U receptu je ova-broj 1. Nisam pravila, spremam se, ali sam probala i svidelo mi se. Mislim da želatin ipak nije za ovo.
    DŽEM- JAGODE I POMORANDŽE
    Potrebno:400 gr oćišćenih i oceđenih jagoda(može i iz zamrzivača); 600ml soka od pomoranđe (može i kupovni bez šećera ali je lepši ceđen); 1200 gr šećera, 1 kesica DŽemfiksa klasik 1:1.
    Oprati i ocediti jagode, sitno iseckati ili samleti (lepše je seckano). Jagoda treba da bude 400 gr posle ceđenja i seckanja. Iscediti 6oo ml soka od pomorandže.
    U posudi za kuvanje pomešati jagode i sok. Šećer pomešati sa Džemfiksom klasik 1:1. To dodati na voćnu smešu. Izmešati i stalno mešati na jakoj vatri. Dovesti do vrenja, pustiti da vri 3-5 minuta i skinuti sa vatre. Po potrebi skinuti penu. Vruće naliti u mlake tegle do vrha, poklopiti tegle i okrenuti ih naopačke. Želira se u teglama. Lepo je i kad se nastruže kora pomorandže.
    Moja tema oglasa je imala 20 oglasa i ja sam naglasila da se brisanje odnosi na masazer imkliknula prijavi poruku pored njega i nelogicno je odjednom obrisati 20 oglasa.
    Пријавом огласа подразумева се брисање.
    Поставите нови оглас.
    Na jednom oglasu sam procitala upozorenje moderatora koji je naglasio da ukoliko jos jednom vidi aktuelno obrisace oglas tog clana.Dajete nam oprecne informacije najkorektnije bi bilo odrediti broj dana koliko traje svaki oglas jer pisati svakih pet dana aktuelno,dobijati upozorenja drugog moderatora bojim se da ce postati prilicno opterecujuce.Kazem to sto na oglas niko ne odgovara ne znaci da ne zovu telefonom.Molim vas da se odredi broj dana da bi svako od nas to mogao da zabelezi i produzi oglas po isteku
    Слободно је да освежите оглас након минимално 5 дана постављањем коментара у свом огласу са кратком поруком "актуелно" или слично. Тиме освежавате оглас, као што је наведено у Обавештењима.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top