MMnavigare

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Aha, slusa, mislim, muziku, crtane, buku u saobracaju :lol:...ponekad kroz sve te zvuke, nacuje i sta joj kazem ;)
    Ma dobro je, giljam zivot i sve vise imam utisak da je ovaj forum zamlacivanje koje ne bi trebalo da uzima vise od petnaestak minuta dnevno.
    nano-namylivepageiuy.gif

    hvala na lepim recima ,
    potpuno si u pravu sto se tice vremena.....
    a i ostalo
    kada nesto izgubis ili ostanes bez te osobe shvatis sta ti je znacila..........
    Zdravo, drago mi je da si se ponovo pojavio ovde na forumu! Drago mi je da ti se sviđa slika, setila sam se tebe kad sam je videla jer znam da voliš pripodu. Biće ih još,ne brini;)
    Pozz
    Hvala na pozdravima,zeleo bih ti cestitati predstojeci Bozicni praznik puno Zdravlja,Srece i poroda,tebi i tvojoj familiji i da nas mili Bog postedi velikih iskusenja u predstojecoj godini!
    Hehe, pa eto ti ga bas, otprilike je isto.z:lol: Sa ovim tvojim tempom dolaska na forum...mogu slobodno da ti vec sada pozelim Srecan Bozic i puna zdravlja i srece tebi i familiji, narocito malom deliji i ostalim malisanima ako ih ima jos....z:girl:
    Eeej, ziv bio. Kad god se pojavis na forumu s vremena na vreme, kontam te ko nekog duha i starog prijatelja forumskog. A u medjuvremenu i zaboravim ziv li si. Pa kako ide i sta te potakne na forum s vremena na vreme?
    Da ...volim brodove imaju nešto posebno u sebi pogotovo jedrenjaci ,baš mi je drago da sam ih pronašla kod vas.Hvala vam na pohvali za moje slike ...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top