mackica ns

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Ej draga - pomoć prijatelja!
    Da li treba unapred da zakažem "sastanak" u Domu Zdravlja sa doktorom? Do sada sam išla samo po uput pa sam ga dobijala bez zakazivanja, a u januaru treba da odem da mi otvori porodiljsko pa ne znam da li je pametnije da zakazujem ili će me opet pustiti preko reda? I koliko ranije se mora zakazati? Popizdeću od zajebancije. Ne znam šta se prenemažu, što ne daju privatnim doktorima da ispisuju te upute i ostale papirologiju...:(
    Kad samo pomislim na džedžanje kod doktora, meni već nije dobro...
    Ja sam se prošle godine sankala sa Lukom. Spuštali smo se zajedno sa atomskog skloništa koje je bilo odmah pored zgrade u kojoj smo stanovali. Ali je tada bilo jedva snega, a ovo nije ni za sanke. Ovo je strašno! :D
    Prvo što je pitao kad je video sneg - jel može da pravi Sneška. :D
    A ja ne podnosim zimoću, tata je još gori od mene. Popodne tj. predveče kad se vratim s posla treba odmah da idemo do moje bake da joj čestitamo rođendan, tako da ne verujem da ćemo danas praviti sneška... Mada, ako baš bude navalio, šta ću, moram mu ispuniti tu željicu. :heart:
    Neko je to napisao na nekoj temi, ne mogu da se setim. Pitala sam ovde u firmi, za sada se ništa nije menjalo. Nemoj da se besiš, molim te. Ljubim!
    Naravno da moras tako...pa i zesce jer nekome nemozes ni nacrtano objasniti :aha:
    Ljubi mi zeta :cmok2:
    Moze ali malo kasnije ako ostane...posto ja ne doruckujem :)
    A gde radis?I dokle ces raditi?
    Molim i drugi put :zag:
    Ne draga,ona je meni bila simpaticna na pocetku ali mi se posle misljenje promenilo i ona je jedina sakojom je tako.
    Kako si mi ti?Ljubi mi zeta :cmok2:
    Meni se Mira budila oko pola 6,6 ali je legala oko 8 i zimi i leti...a sad bi spavala do podne.I Marija je bila ranoranilac ali zato Milica spava do 8,pola 9.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top