Strela

Poruke na profilima Poruke O članu Blog

  • Видиш те аномалије мораш да пријавиш Табу, додуше Торенте и не "вреди" много више, али минимални број поена колико сваки форумаш може да додељује је 3...
    Ти "вредиш" 4 поена... Ту се рачуна форумски стаж, и број постова...
    Има одмах да ме нападну како ето "вређам и прозивам" модераторе... "знам за јадац" у овом случају...
    Ма лик је као бајаги из патриотског блока, а овамо цврц... и заиста
    делују такви постови као СИНДРОМ
    Заиста се на пдф политика оформила група људи жуте оријентације који налећу на сваку тему која није по њиховој вољи као прави термити И СПАМУЈУ. Колико знам спамовање није дозвољено и ја бих за такве појаве увео "одмор" од 24 часа, јер у противном екипа коју предводи Ирон Лорд уништи сваку тему која није ЖУТА, а то заиста више нема смисла. Ако им се тема не свиђа, нека је заобиђу.
    О чему ти причаш?! Које све?!

    Реч је о једном који ме прогања од теме до теме и накачиње се на све моје постове, а због чијих су провкација, многи форумаши били кажњавани! Сваком другом би залепила бан, или макар поен, али мали северинко је заштићен к'о бели медвед, јер је на твојој листи пријатеља, а кад је од Лација добио поен за безобразлук, вређање и провокације, дигао је џеву до неба.

    Није проблем комуницирати са неистомишљеницима, уколико су у питању културни, васпитани људи који поседују елементарно образовање и разум, али са насртљивим, безобразним простацима је немогућ било какав дијалог.

    И када сам слала званичне пријаве, ти, ако су твоји "пријатељи" у питању евентуално обришеш, пријављени пост, али "своје" никад не кажњаваш. Е о томе је реч, о двоструким аршинима и безобразлуку појединаца који се осиле кад се нађу на твојој листи пријатеља!


    Pogledaj linkove postova koje si mi poslala. Ne razumem šta bi trebalo da uradim. Tu ima neke diskusije između Iron Lorda i bezkorisničkogimena. A sad razumem da je Kyoatia problem. Iskreno, na tu temu skoro da i ne zalazim, a što se tiče liste mojih prijatelja, svi su dobrodošli. Ali baš svi, što ne znači da su povlašćeni. Među njima, ako bolje pogledaš, ima sveta sa različitim političkim orijentacijama, tako da, što se toga tiče, nisi uopšte u pravu.

    Opet o Kiy: ako ga je Laci kažnjavao, znači da je imao razlog.

    Ovakva diskusija između tebe i mene je neprimerena i ponavljam: svaki sporan post prijavi da bi svi oni koji su u prilici da kažnjavaju mogli da vide prijavu.
    Nisam sigurna da razumem primedbu koju si mi poslala, niti razumem šta bi ja trebalo da uradim povodom istih. Možda da ih sve banujem? Možda je jednostavnije da pokušaš da uspostaviš komunikaciju na toj temi sa ljudima koji su ti dragi, a ove ostale ili ignorišeš, ili da pošalješ zvaničnu prijavu zbog neprikladnih poruka - postova.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top