gost 149401

Poruke na profilima Poruke O članu Blog

  • Ma, kakvo spavanje...radim nocas...hehe...bicu tu..
    Nego, smorilo i mene...volim kvalitetne rasprave...a ne kad pocnu ovako....
    pogotovo meni dragi ljudi, sto ti kazes...
    :cmok:
    posle losih pet minuta, sledi jos 55 minuta jos losijih ( Marfijev zakon ) ali ni to ne mora da znaci ako imas u vidu uvodne reci
    Možda zato što deluje zrelo, iskusno i odmereno...Meni se čini da je negde u našoj komunikaciji rekla nešto na osnovu čega bi se moglo zaključiti da je boravila i na nekim drugim forumima, pazi bilo joj je čudno što ovde svi olako šalju jedni drugima ove :cmok:...mislim šta reći...:lol:
    Nemam baš nešto strpljenja prema svakom. Pre neki dan sam sa liste prijatelja skinuo tipa koji mi je sakriven iza svog klona priredio neke neprijatnosti, bez povoda, ono "diglo mu se, pa je hteo nekog da..." i našao mene u sred najbolje jutarnje zabave. Obično tada ti pacijenti podivljaju, možeš navijati sat po njima, valjda im prestane dejstvo lekova za smirenje pred zoru. Ali bio sam duplo neprijatniji, grozno sam se ponašao prema toj p...i, bilo me posle sramota zbog drugih ljudi. Stvarno ne podnosim takve. Već sam mu bio poklonio poverenje, ali mu ništa nije značilo...To je druga osoba koju sam skinuo sa liste prijatelja, a mislio sam da to neću nikom prirediti, zato mi je krivo. Ima ovde svakakvih likova...:)
    Nemam pojma, nisam vešt u tome, možda je nov lik, pametna, ali fali joj srdačnosti u ophođenju, već drugi put to primećujem, ali ne verujem da će biti trećeg, nešto u zadnje vreme nemam volje da kontaktiram s drvenastim osobama, mislim koji će mi takvi...:D
    ma bre ono na Grčkom što si napisala,tek sad sam video poruku,nemam kući komp,bio sinoć kod ortaka pa se malo zezah,opušteno.
    Poz.!!!
    stekao sam neki takav utisak...mada ne bi bilo prvi put da gresim...
    u svakom slucaju da ne smetam vise...ugodno zezanje :bye:
    udji ne mo se izuvas...izvolte kafu.
    zapravo hteo sam te pitati nesto...verujem da si bila ranije ovde,na forumu tj. pa se pitam ko?
    Znao sam da ga nece mrzeti da procita taj grcki zapis...Bogart je legenda veca od Spartanaca...:D Pozdrav neznanko, ortaku moj verni...:)
    О ксеин агелеин Лакедаимониоис,
    оти тиде кеиметха,
    тоис кеинон римаси пеитхоменои...

    ако се тако уопште чита...

    Шта ово значи? Нешто о Спартанцима (Лекедемон)?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top