grandic

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Zdravo Grandicu,

    Da li mozes da nam kazes koliko si cekao od slanja dokumentacije do sledeceg njihovog javljanja? Mi smo po Simplified pre marta 2008. i nemamo ugovoren posao, a dokumenta smo poslali 06.10.2009. u Beograd. I da li ste isli na intervju i koliko su detaljisali?

    Hvala unapred!
    Mila i Vladimir
    Pozdrav Sinisa,

    Hvala ti mnogo, mnogo na ovom odgovoru i smernicama koje si nam dao, puno nam znace. Sada nam ne preostaje nista drugo, nego ashov i motiku u ruke, pa da prekopamo sajt. Uz malo srece i snalazljivosti nasih rodjaka bicemo nesto pre tamo gde smo naumili... Za pocetak u Edmonton, pa kad se iskombinujemo i skontamo kako sve funkcionise, malo ojachamo finansijski, mozda cemo da begamo odatle...Ali...

    Jos jednom hvala na info i ako mozda zatreba nekada... pa se mozda i nadjemo tamo daleko :)

    Sve najbolje i puno srece!!! :bye:

    Mila i Vladimir
    Pozdrav!

    Imamo jedno pitanje/molbu za tebe, ako si voljan da nam odgovoris,puno bi nam znacilo. Nismo sigurni da li si ti mozda imao sredjen posao, ali evo pitanja, pa ako znas napisi, ako ne, nista, hvala na pokusaju. :)

    Pisali smo o tome na forumu, ali izgleda da nismo bili dovoljno precizni, pa ljudi nisu razumeli sta nama zaista treba.

    Nasa situacija je sledeca: Aplicirali smo za iseljenicku-slilled worker, AOR nam je 06.03.2008., imamo dovoljno bodova, i rodjaka kod kojeg ustvari i idemo. Znamo da je period cekanja 24-36 meseci, ali bi mi to hteli da ubrzamo, a kao jedinu mogucnost za to vidimo u nalazenju posla u cemu bi nam pomogao rodjak.

    Ono sto nas zanima, a sto nismo mogli da nadjemo na sajtu jeste koje sve papire kanadska ambasada trazi kao dokaz o zaposlenju, da bi smo znali reci nasem rodjaku u Kanadi koji je voljan da pomogne.

    Puno hvala unapred.

    Sve najbolje!

    Nas dvoje
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top