jecawaste

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • E bas mi je drago! Ja nisam nikad bila, al' se nadam da hocu! :)
    Jesu moji veverci, to su moja deca! :D
    Danas im je mesec dana otkako smo ih kupili, a vec ih volim do neba!! :heart:
    A inace, to su degui, cileanske veverice. ;)
    Oces mi dati imena profesora koji njoj predaju, da joj kazem moje savete kako da postupa sa njima? :mrgreen:
    ma ne znam za muzej,kad bih otisla u london,prvo bih videla pekam,a tek posle bak.palata ,tower b,i ostalo...:lol: pa kakav je osecaj stajati tamo,voziti se u double decker-u.....??:D
    Hvala,jeco...Ej,kako je bilo u londonu....?? ne mogu da verujem da si bila u gradu gde su snimane Mucke...:D da nisi isla u pekam...?:lol:
    Pa sta znam? Moj drug je napr. isao na razmenu u USU! Lepo je to sto ides... Usavrsis engleski, vidis malo sveta, upoznas razne ljude, mozda se cak i udas! ;)
    Kad se vratis, da ti pokazem pesmicu koju sam napisala sa sekom. :)
    ja sam bre, pesnik u dusi....nema veze sto imam 2 iz srpskog. :p
    Ma ***... tako je kako je...
    E pa blago tebi, lepo se provedi!!! :) (ju, pa ja sam pesnik)
    Ja sam zaboravila da ti javim da su otisli na more na kraju.
    I odavno se vec vratili. :hahaha:
    Za 50te bih mogao da ti preporučim Elvis Prislija,Jerry Lee Lewis-a,Little Richarda,Chack Berry-ja stvarno mnogo ih je bilo.Elvis i Jerry Lee su moji favoriti.
    A za evergreen iz 50tih obavezno Bobby Darin,Sam Cooke i dr. ali najbolje nađi na jednom mestu razne njihove hitove kao što su soudtrack albumi iz filmova Lemon Popsicle.

    Pa češ tako najbolje da upoznaš i Rok en Rol 50tih i evergreen 50tih.
    A Elvis ima bezbroj hitova kao i Jerry lee, mada i ako mi je Jerry Lee bio favorit mislim da za 50te što se hitova tiće sa Elvisom nemože uporediti.
    Ranije sam više slušao Elvisove brze Rockabilly pesme sada više Elvisove spore,ljubavne balade iz 50tih.

    A da i ovo Elvisove pesme nema ih na Soundtrack albumima Lemon Posicle filmova kao ni hitova Bobbie Darina i Sam Cooke-a.Elvisove pesme nisu upotrebili,upotrebili su njegove pesme koje izvodi neki drugi izvođač, a Bobi Darin i Sam Kuk i ako imaju pesme u filmovima Lemon Popsicle nema ih na Soundtrack albumima.
    Od noćas pa sada sam nastavio, slušam samo "Nek - Laura non c'è".
    Slušao sam je barem 20tak 30tak puta do sada.:)
    Kod mene kao i ranije 60te glavne kao i 50te sa kojima sa počeo, ali uvek sam na raznim mestima što se muzike tiće, 90te i ostalo sve što je lepo po meni.
    Svuda sam krećem se od 50tih do današnje muzike.

    90te su ok ima tu puno lepe muzike.:)
    Ma evo vratio se sa mora pa da vidim sta ima po netu...
    A to ides za UK na razmenu ili kako?
    E ali ja sve naletim na neke poremecene na forumu, znaci daleko bilo. Juce se jedan registrovao i u pdf video igre otvorio temu kao Ne znam gde da postavim temu ali... I sad on tu pita sta treba da uradi da bi postao admin :rotf: ja ga malo pecnem i jos jedan lik, posle kaze da se zayebo hteo bi da bude mod. :D :D I jos mi kaze kad sam toliko pametan sto mu ne kazem gde trebao da otvori temu :D a takve se teme ne otvaraju :lol:
    To kao onaj lik. Sad batalio zapretio mu neki mod. kao umesto vagice ima da kliknem karton slucajno! A najjaci njegov komentar sam ja video na adminovom profilu u fazonu:Tabe, ja sam tebio da reputaciju, daj i ti meni! Meni sva sreca pa nije do sada davao, jer ga ne bih trpeo(daj mi, daj mi) poslao bi ga u 3pm i kraj! :lol:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top