stefanelli

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Sve se da nauciti, kad imas volju i zelju, a vidim da je imas. Skupljaj savete sa foruma i vezbaj i bices zadivljena sta sve mozes da napravis. Pozdrav.
    Zdravo!Hvala za komentar,ni ja neznam da radim sa masom,ja radim sa slatkom pavlakom.A ti sa slagom radis?Puno pozdrava sa Palica!Nora
    Nisam htela prethodnim komentarom umanjiti umesnost,sposobnost i trud onih koje se vise bave fondanom,a i sto se izgleda torti tice,ja vise volim videti lepo ukrasenju tortu fondanom.Takav je sad trend.Sto se boje tice,sada imas da kupi gotove boje sa vec ubacenim sjajem,kao na tim ruzama,Imas ih u eurowiltu.
    Naravno i zato smo tu.Mada ti mogu reci da je za rad sa fondanom potreban alat a za slag ipak treba i mlo smisla i umeca.Neka mi ne zamere cure,ali to je moje vidjenje.
    :Hvala Stefanelli,i tvoje torte su bas lepe pregledala sam album,a onu srebrnu kao i zlatnu sam radila kompresorom.pozzz
    Sjajno svaka čast na ovim informacijama...:super:Stalci su super, samo me interesuje da li možeš da mu naručiš nešto po svojoj zamisli, ili ima odredjene modele koji pravi??.Još jednom hvala:bye::heart:
    Veliko ti hvala!!!
    Po broju fiksnog telefona izgleda da mi je covek u komsiluku :)))
    Moracu ga pozvati....
    Jos nesto....da li ima vise vrsta ili samo ovakav kao na tvojoj slici....mislim na jednu nogicu kroz sredinu...Hmmm , mozda to nije stabilno?
    Hvala ti stefaneli!!!
    Bila bih ti jako zahvalna za tu informaciju!
    Hvala Vam puno.Dragana i ja se nismo dobro razumele, ali nisam mogla doci i u nedelju kada je bilo takmicenje.Torta je dva dana bila van frizidera (nije mogla da stane u hotelski friz) pa nije bila u najboljem stanju na dan izlozbe.Ali drugi put ce biti bolje!
    Potpuno se slazem sa Zoricom. Tvoj rad zasluzuje svaku pohvalu. Zao mi je sto se nismo upoznale u Jagodini jer sam i ja dan ranije stigla i prenocila kod Zlatne koke.
    Draga moja,iako ti pored imena stoji"pocetnik" ti to definitivno nisi.Drago mi je da si odlucila da se druzis sa nama.Dobrodosla.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top