tanja-s

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Nejavljas se na mobilni, pa ne znam da li ja upisah dobar broj. Posalji ponovo pa da se cujemo.
    Ufff evo me konacno, strefio me virus:sad2:ali kompjuterski, takvu sam zbrku imala jer sam morala da spasim oko 16GB fajlova samo dekoracija a o ostalom da ne pricam. Konacno je sve ok od sinoc a danas pre podne nisam mogla da otvorim krstaricu :(
    evo sad sam tuuuu:heart::heart::heart::zag::cmok2::cmok:
    Tanjce gde si? Niti se cujes niti javljas. Prazno je ovde bez tebe. Jedino se tesim da si negde otputovala pa uzivas.
    :zcepanje::rotf::rotf: E sad sam ponovo procitala moju poruku:zcepanje:stvarno kako si mogla iz jednog posta tako shturo da se predstavish?:zper:
    Ma izvini ti si jedno veeeeeeeeliko:heart: i ja te zbog toga puuuuuno:cmok2: i nisam uopshte mislila nishta loshe, ustvari upoznala si me, pa prosudi.Volem te shto bi rekle lale:cmok2::heart::bye:
    ma videla sam ja da je recopis njen samo me interesuje gde to nabavlja, ma pitacu je, ima da ga iskopamo samo ako valja to cudo:mrgreen::bye:
    Ovo je Teta Irin recept i nisam ga jos probala,jer nemam taj Tylus.Ja imam recept bez ikakve gume, a imam i dosta recepata sa tragacantom koje jos proucavam i isprobavam.Moja smesa je prilicno dobra i ne znam sta trazim dalje ali ko zna ,mozda naletim na nesto.Teta Ira ima brata u Americi pa joj verovatno on nabavlja.Pa pitaj je.Ti "pijes " kaficu sa njom.Salim se,naravno.Ako te nesto konkretno interesuje,samo pitaj.
    Tanja da li mozes da mi daš adresu sajtova koji nude mogućnost slanja robe u Srbiji, posto sam zaintersovana za neke viltonove proizvode.
    Ako te ne mrzi postavi linkove za Moskvu to sto si pominjala,mozda ja uspem da nadjem neku kombinaciju za donosenje.pozzzz
    Ma može može nije problem, samo danas i sutra sam u nekoj gužvi, mogu u nedelju pre podne ili ponedeljak, kako ti odgovara, poslaću ti moj tel. na pp pa se čujemo...:bye:
    Draga Tanja vidim da si iz Beograda pa sam zelela da te pitam da li mozes i meni da narezes takav DVD kao Zadovoljnoj domacici pa da se negde nadjemo da ga preuzmem. Neznam u kom si kraju Beograda. Ja zivim preko puta Pionira na Paliluli.
    Pa Zoko, ti si sve pohvale zaslužila, tvoje torte su priča za sebe, nego mogla bi da mi baciš adresu na PP, pa da ti pošaljem ovaj DVD što sam poslala zadovoljnoj domaćici, ima baš dobrih stvari i ideja za ukrašavanje, možeš da iznadješ dobrih stvari:bye::heart:
    e ebi ga..:(.pa dobro i u ponedeljak nije kasno...:bye:Važno je samo da je ne oštete, mada sam je poslal u onoj zaštićenoj koverti i gde god sam slala nije bilo problema, stizalo u komadu:lol:
    da bas tako:mrgreen:Vidim setila si se bravo:klap:samo nisam više tamo aktivna, stvarno nemam vremena:brus:
    Tanaj da li se mozda znamo sa hobi grafike?
    Ime mi poznato a i koristis PSP pa mi ova mogucnost proletela kroz glavu....
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top