manje_zlo

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Eh, pa dobro druže, podrazumeva se da nismo deca. Ovo je čisto ćaskanje, više zajebancije radi, ne neko svađanje ili nešto. ;)

    Normalno da je čuo samo za jedan srpski tim kad je pijandura. Da je popio još koju više, verovatno ni za jedan ne bi čuo. :D ;) Pijanci i opšte poznate stvari... :D

    Navijao sam i ja za vas (sem toga, ćale mi je Zvezdaš). Nisam ja neki okoleli Grobar, osim kad zajebavam Delije, ali to je više šege radi. :D

    Realno, Tuta budak. :D A onaj Ljajić ne da je udavio loptu, nego joj je yeb'o milu majku. O očajnim kornerima i katastrofalnim dodavanjima da ne govorim. I to je neki kao najveći talenat srpskog fudbala. Katastrofa.
    Verujem ja da je tebi smešno, kao što je i mojim ortacima sa Juga smešno. :)

    Imate vi više trofeja (mi zasrasmo na samom kraju '66 :)) i navijača (u smislu ljudi koji podržavaju klub). Sa druge strane sasvim je moguće da mi imamo više organizovanih, vatrenih navijača, tj. pripadnika navijačkih grupa. Čak sam i razgovarao sa mnogim vatrenim Zvezdašima koji mi sami to priznaju. Mada to i nije toliko bitno.

    Po broju Hrvata i Šiptara i nema neke razlike, samo su naši bili bolji, te samim tim poznatiji. :) Seti se u kakvoj smo državi živeli - nije valjda da veruješ da ste vi tokom svih tih decenija ostali, haha, etnički čisti? :D Uostalom, vaš šampionski tim se i gradio sakupljajući najbolje igrače iz cele države, pa i okoline (Belodedić). ;)

    Što se tiče legendi, verovatno nisi dovoljno dobro upoznat sa istorijom Partizana, pa misliš da je pet Zvezdinih zvezda jedino što se može nazvati legendama u jugoslovenskom i srpskom fudbalu. ;) :)
    necu ti kvariti alegoriju, samo sam morala da pecnem za te opcije pre nego sto bilo ko glasa za njih
    da ne bude posle da im nije bilo jasno, da nisu na to mislili i sl.:mrgreen:
    можеш да ми опишеш ту акцију са апачима,кладио сам се са братом,он не верује
    Нисам ја режимски модератор, к'о неки, ја сам опозиција бре, и навикла сам да се борим.
    Да си ти жив и здрав, много битака сам ја имала и као мод и као форумаш, док си ти тамо смрдео на сликарству, неке добијала, а неке губила, али рат ћу добити сигурно.

    ----------------------------------------------

    Због овог мог поста упућеног фикси, који је овај болид пријавио, јомини ме је казнио црвеним картоном и одузимањем модераторства. То сам проследила кото и затражила гашење налога.
    e danas covece si me nasmejao da su me sve obrazi boleli na temi o Madivima....znaci svaka ti cast
    Једна информација, Торенте је у Буена висти, покренуо питање аватара, односно отворио тему око избора аватара. Сви имате право да предлажете аватар Буена висте. Кад се заврши са предлозима иде гласање. Предлоге обележите редним бројевима.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top