Veseli_Ubica

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Ne, ja sam išla uglavnom autobusima 23, 37, 53... Stanovala sam na novom Ceraku kod rođaka a kasnije u Filmskom gradu. Istina, bila sam i na Autokomandi i u Zemunu ali ubedljivo najviše vremena sam provela na relaciji Cerova-Ilije Stojadinovića. Lepo mi bilo tamo... :aha:
    Znači, besplatna dostava, ti si odustao iz veoma razumljivih razloga... :think: Ona krilca mi deluju vrlo primamljivo, mislim da bi baš popravilka onu boraniju što mi stoji u ledari... Neka psihička priprema mi nije potrebna, bila bi mi potrebna da si ti u pitanju, mislim da bi to bilo iznenađenje, s obzirom da si pisao da odustaješ, ovako, whatever... :aha:
    I na kraju definitivno nisi dostavljač u Malom Leskovcu? Mislim, pošto sam pokupila letak, da se ne šlogiram ako se pojaviš... :lol:
    Always read the fine print! :hahaha: Paranoik? Mada, u pravu si totalno. Ja se zaletela svojevremeno, skinula Zango, jedva sam se posle očistila.
    Pa OK onda, samo, malo mi je to nejasno... Kako time štitiš svoju privatnost? Tipa da ti se u profilu ne vidi na kom si pf i temi trenutno?
    Ma pazi, mene Hebe ova moja boleština, inače ja volim leto, volim da plivam i tako te stvari. Poslednji put sam na moru (i to posle duge pauze) bila pre neke 4 godine, u Turskoj, i nije bilo loše. A sad je problem i organizacija posla, još ne možemo da primimo i drugog radnika u prodavnicu a tek Sašin posao veterinara bi trpeo katastrofalno. Uvek može da da broj jednog svog kolege ali onda mu niko ne garantuje da bi se klijentela vratila kod njega, tako da čekamo neke bolje okolnosti pa da idemo u predsezoni, kad i nije toliko vruće, a u međuvremenu ko se kako snađe.
    Jok, ni naredne, ni one tamo... Al' se zato mimi's dad sprema da kupi veeeliki bazen, onaj gumeni, i da ga napuni vodom u Jarčujaku a ja se spremam da kupim novi mali na naduvavanje ovde, za dvorište, za Milicu i njeno društvo. Ma ko j... more! Ionako ne smem na vrućinu!
    :sad2: Jadna ajkula! Pa ne bih rekla da sam ga tako formulisala, rekoh, bila sam baš, baš mala. :think: Ma jok, oko tvog prvog rođendana, preračunala sam se malo. Eto ti! ;)
    Baš se okomio na tebe neki q... A kad smo kod toga ko se čega seća, ja se prisećam svog prvog odlaska na more sa mamom i tatom, kad sam bila baš, baš mala, otprilike u vreme kad si ti rođen. Baš nekako u to vreme.
    Ovaj čovek je uglavnom nastupao u pozorištu, malo je filmova snimio. Ali snimao je audio kasete sa monolozima, ova koju ja (valjda i dalje negde) imam je odlična! Baš na toj kaseti koja je kao njegova autobiografija je napravio mix bajki, citirana izreka je od strane Crvenkape upućena mamurnom Snežaninom patuljku.
    Podseća me po opisu na ono malo Kragujevca što sam videla i na ono što mi je o KG pričala Tijana (moja kuma, Fiona Mace, sećaš je se). Mada ni KV nije baš toliko okrpljeno posle svih tih buškanja i seckanja ali opet, voli nas Velja i pomagao nas je dok je bio ministar. Pa volim i ja KV, stvarno nam je lepo. :) Jesi razmišljao o narcisima i o Noći muzeja? Ja bih tako rado išla i na Stolove i u muzej ali me je mama zaHebala, nemam gde da ostavim Milicu.
    Zdarvo Veseli:D nadam se da ne smetam
    samo da vas zamolim da sledeci put mi ustupite vase bicikleto makar na pola casa :hvala:
    Da malo cesce svracas primetio bi da je party svaki dan
    Sugerisacu LBarbari da organizuje neki ritual prizivanja izgubljenih;)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top