K

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Znam ko je Tanja.Radio sam protiv njenih takmicara u mladjim uzrastima.Da svugde je ludnica.Javim ti ako nesto iskrsne.ima tak u bg yugoslavija goju ryu open.dobar turnir.31.maja je.Ja cu verovatno ici sad gledam sa klubom da idem da se takmicim pod njihovim imenom.Ako dobijem poziv saljem ti
    Prošlog ponedeljka sam poslala papire u ministarstvo za registraciju kluba,sad čekam,pa da počnem da pelješim ove moje iz opštine,hahaha.
    Trenutno ne idemo nigde,nemam ni jedan poziv za takmičenje. Radimo sa decom na treninzima,forsiramo dogovoreni sparing i kate. Pauzu ćemo praviti u julu,pa u avgustu polako sa fizičkim pripremama.
    U uniju baš i nemam volju da se priključim,mnogo deru sa svojim članarinama,ko će to izgurati. Mi smo ipak tek počeli sa radom.
    Ali zato očekujem posetu Tanje Petrović(ako si čuo za nju,ona ti je najbolji borac svih vremena u ženskoj kategoriji,drži KK "Nipon" u Bgd) ,pa planiram sa njom da napravim neke dogovore, mada ni ona nije zadovoljna sa KSS. Sve je to postalo luda kuća.
    Javi ti ako imaš neki turnir na koji možemo da se priključimo,odvela bih decu na još bar dva turnira do raspusta. Ajd pozdravčići.:bye::bye:
    Milorad copic je selektor a ekipa na celu je sa markom nicovicem.Pare su ovek problem i sad.Pa solidan sam fajter.86god sam.sad sam bio na seminaru topica,radili smo socin katu ok je bilo.samo covek propagira nom stop tradicionalni i fudokan karate.sto se tice borbi nije me odusevio.sve se baziralo na cvrstom karateu.za kate je stvarno veliki majstor i njegovi takmicari su stvarno dobri poveo ih je i radili su kate.ali okje bilo.lepo je ucestvovati na seminarima raditi sa drugim ljudima nesto nauciti.ali sto se tice karatea meni je daca zakon sa znanjem ali je njegov problem sto nece da otkrije sve tajne koje zna.
    Ko vodi u Ameriku? Ti si izgleda neki ozbiljan fajter? Reci mi koje si godište? Jednom davno sam i ja trebala da idem tamo,mislim da je to bilo 88 ili 89,al nije bilo para,a viza mi čak bila izvađena. Nikad to nisam prebolela,veruj mi. Ako ikako možeš nađi sponzoruše i misli na mene kad odeš.:klap::bye:
    Zove se Violeta i ja sam joj bila trener od 13 godine. Posle ja bila trudna,ona otišla kod Dače,odrasla,završila fax i sad rmbamo zajedno. Bila dobar kataš,ali je furala dosta i borbe. Divan lik.
    rekoh ti popizdela načisto. Danas sam štampala potrebnu papirologiju za registraciju kluba. Definitivno za mesec dana otvaram klub i tačka. Onda ja i moja partnerka s kojom radim odlučujemo gde ćemo i kod koga na takmičenje!! Dovoljno imam iskustva iza sebe,a i poznato ime i rezultate da bi me jeb...li pojedini picopevci!!! Spremamo decu za polaganje,učimo ih dogovoreni sparing i treću po redu katu,iako klinci treniraju tekdva i po meseca. Stvorićemo prave fajtere i kataše!!! Javi ako ima nešto novo.
    Seniora bilo malo,baš i nisam oduševljena takmičenjem,apogotovo ponašanjem pojedinih ljudi.Duga priča.
    Trenutno sam zauzeta pripremom papira za svoj klub,jer mi je dopizdelo da mi pojedini fićfirići sole pamet.
    Javim ti se uskoro sa novim vestima.Reci da li si ti negde išao ili planiraš?
    poslah ti poziv na e-mail,ne znam da li će biti tatami,prijaviti se možeš,pravila su mislim WKC ili...nisam sigurna,ja sve sudim.Ajd odluči se pa javi.
    Karate asocijaciju Vojvodine vodi Doder,kolko ja znam,u saradnji su sa Dačom.Al sve je to meni nekako šmrljavo. Za par meseci,tj.do jeseni otvaram svoj klub,pa ću ja da komandujem gde ćemo i kod koga ćemo na turnir. 11.04. je prv.Vojvodine i ima seniora kate i borbe,Mašinska škola u NS.Javi ako te još nešto interesuje...
    Bila danas u Pančevu ,bilo fino,sudila sa Pujićem iz Pančeva na borilištu,pišali se od smeha i dobrih vibracija.Za to prvenstvo Vojvodine znam,to je Dačina nova neka unija.Mi idemo sledeće subote u NS na prv.Vojvodine u organizaciji KAV. Žao mi tvog nosa,al daj nekoj mačkici da ti ga ljubi,pa će da prođe.
    Usput,aj mi šalji poruke na moju stranicu,jer ovako ne znam da si mi pisao.Pozzz
    Cao.Pa prosao sam ok moglo je i bolje.U teskoj sam prosao 2 kola i morao da odustanem.jer mi je pukao nos.Da bi mogao da bar radim shobu ippon.I tamo sam bio prvi.Trebao sam ici za pancevo pripremao se ali javili mi iz kluba da ne idemo.Mislim da su finansije problem.I jako mi je zao,cak sam i mislio da odem samJer sam se upoznao sa Makitanom i javio mi se da ce biti dosta takmicara.U sutra se u kacu odrzava prvenstvo vojvodine u organizaciji nove unije,da li si cula za to?Gde nastupas sa klubom u skorije vreme?
    da li imas kalendar takmicenja gde ces nastupiti?
    pozdrav
    e znam za to cuo sam se sa njim.
    poslao je poziv u klub.neznam ja bi da odem ali cu videti sa klubom.sad idemo na enpi kup u ned.javili mi
    to je kao bitan turnir u uniji.prosle god sam bio prvi u aps,i drugi u teskoj
    ali mi sad nikako neradi
    razmisljam malo da pocnem fudokan karate i tradicionalni da radim
    sta kazes na to?
    sve novosti znam i pošto me je Dača pre par godina,tačnije 2003 mnogo razočarao,još sam u nekom gardu i razmišljam gde i s kim. U svakom slučaju,bićeš obavešten o novostima.
    nadam se da ce mo se upoznati.ali mislim da znas da daca nije vise u uniji.mislim sad postoje dve unije.dacina i nicoviceva.ja sam sad trenutno u uniji kod nicovica.kako je kod dace sad u uniji znam da se u se neki klubovi odvojili i formirali novu srpsku karate uniju?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top