Forum Krstarice

ssmpmd
ssmpmd
52
D
DavidSilva
Pa mi smo svi jeans generacija i mi smo sad najjača nacija... Ja sam 1972., ali sam srednju završio 1990, jer sam krenuo sa 6 godina u školu... Inače završio sam elektrotehniku, zadnja generacija u JNA.. Cijeli život živim u Zagrebu... Ti?
ssmpmd
ssmpmd
Vrlo slično,
1971. završio srednju 1990. posle mašinstvo - strojarstvo i ostao na fakultetu do danas kao profesor

Ne samo što smo generacija nego i kolege inženjeri a kolegu prepoznam na kilometar.
Karakteristični inženjerski način razmišljanja, analiza problema, traženje uzroka i posledica, traženje rešenja na osnovu analize problema, insistiranje na brojevima i podacima a ne na frazama i naklapanjima.
ssmpmd
ssmpmd
Da inženjeri vode države i svet nikada se ne bi dešavala ova sranja, ne bi bilo ratova, sve bi se dogovaralo jer bi svi govorili istim jezikom.
Ja nikada nisam imao sukob sa kolegom inženjerom oko stručnih stvari, problem je kad se umeša neki ekonomista, menadžer i slični, hoće da se mešaju u posao a ne znaju.
D
DavidSilva
Hajde neka korist i od tog inteneta i od ovog foruma, i ove teme k Znači radno mjesto Ulica 27. marta... Prije mjesec dana spav o sam na broju dva, Tašmajdan... Imam svoju firmu za projektiranje i nadzor elektroinstalacija, narasli, ima nas 10..Oženjen, mali 16 godina. Baš mi je drago.. Ako imaš vremena javi se na 00385922237972, whats up porukom... . Pozdrav od Marijana...
D
DavidSilva
Ili javi se mailom... Za početak... Napišem adresu...
Back