mmaher

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Ti si Šumi iz Novog Sada ili iz Beograda ? Ako si iz Novog Sada, malo teže će to da ide, pošto retko idem u grad, a ako si iz Beograda-tamo idem za Novu godinu, ali sigurno ću najmanje jedanput ići i u januaru, pa se možemo dogovoriti

    12736a-jabon-vino-blanco-casero-artesanal.jpg
    Ne brini Šumi, naći se se neka i za tebe i za mene, možda je upoznamo baš preko krstarice :D :D Evo ja povremeno postavim neku sliku iz privatnog života, to uvek pokupi dosta reputacija, ali ko zna, možda dobijem neku i poruku.... Koje si godište Šumi ? Ja sam 84. Družim se u Beogradu sa društvom koje je 80. i starije (imam i starijih drugara tamo) i oni uopšte ne brinu dal će naći neku ili će ostati samci. Zapravo ovih nekoliko godina koliko se družimo, ni jednog momenta nisu gubili veru i uvek kad izlaze izlaze kao da će baš te večeri sresti onu pravu
    Ne bih ja tebe ubio Šumi. Ti si moj drugar !!! :D Ne znam, za tvoju ženu (ne poznajem je) ali što se mene tiče ti si moj drug. Drugovi treba da uživaju u životu (i u lepim ženama :D :D )

    buongiorno-%C3%A9-luned%C3%AC-e-allora-buona-settimana-pp.png
    Ko širi te dezinformacije o mojoj ženidbi da mi je znati :lol: Ja ću na kraju ostati večiti momak, večiiti tinedjer koji ko u onom vicu j..e j..e pa promeni ruku :hahaha: Al nema veze, nek da bog bar jedno putovanje godišnje a da nije more (more plus :D :D ) i koji dinar u mladosti (što kaže Brena u onoj pesmi "Daj Bože zdravlja i radosti i koji dinar u mladosti ") i ništa više nije potrebno, ja sam skroman dečko, skromnih potreba, skromnih mogućnosti:hahaha:
    par ljudi.... i to je dovoljno Na nekim temama vidis da je Krstarica vrlo surovo mjesto, ali tih par ljudi je dovoljno da te drzi tu.
    I ja sam odlazila i vratila se. A mislila da se necu nikad vratiti. Tebe se sjecam od prije..i uvijek po dobru.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top