jecawaste

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • da,najjace mu je stajala duga kosa,znaci '89... i ona slika na Trgu-tu je bas lep.

    PS.Nisam ocekivala da cu bas tebe sresti veceras:p
    da,podseca malo na boema,kako si se setila toga.:p..

    To mu je jedna od najlepsih slika,al ne mogu da izvalim iz koje je godie,i super mu je frizura ta stajala.:D
    ma gledala sam ja grejače i od 800 dindži :shock: ...nem pojma..moram da ih vidim prvo, pa onda tek ide procena...hvala još jednom :)
    E hvala ti,bas sam ponosna na njega(avatar)!:D:p


    a je l imas ti tu slicku?ak nemas,da ti dam,divna je!
    Vec mi je jedan provalio pokusacu kad me sa glavnim odbanuju da ga izvucem iz bana!! Ja sam vrhunski lazov 90% su mi sanse da ga vadim iz bana!! Pozzz!!
    E jeco brisi onaj komentar banovace mi trajno glavni nick molim te!! Reci ako hoces onom Shibby da sam ovde ali preko profila pp nemoj onako!!
    jao fala ti jelenče :kiss: :D ma, ionako treba za vikend da obidjem deltu, pa ću da vidim i do merke da svratim...a,el znaš koim slučajem cenu??..
    oj vejsice :) da ne znaš ti možda de ima da se nadju kao grejači, al od laganijih materijala...znaš, na foru da mogu da se nose na proleće, onako na ruke da se metnu??jes vidjala tamo u tvom kraju negde moužda??
    pa naravno shta bi drugo,volim da slusham kad cvrkucu....tu na drvertu pod prozorom......a ybg,navikla sam da svi misle da sam mushko!
    I za mene si pomislila da sam starija:lol:?

    Salim se...Da ,Tas je zaista predivan,a pogotovu Veliki,kod Crkve...:D;)
    Pozivamo vas da ucestvujete na sasvim novom forumu,da budete nasi prvi ucesnici i da ukrasite Panonsku Oazu vasim prisustvom.Srdacno vas ocekujemo i slobodno se registrujte. Pozovite vase prijatelje,poznanike i druzite se na http://www.panonija.forumsfree.de/

    Administrator sajta...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top