P

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Lepa slika, za moju dusu ...obozavam more, skoljke, plaze...:heart:
    Ma kakvi streberi, ja ne volim ni onu seriju ,,streberi,, da gledam, dosadni ljudi koji samo za knjigu i bubanje znaju...bezi.
    :zcepanje: sad sam videla raspevani bus, nisam bila u njemu, da sam bila pevala bi s njim, a ne ko ovi smorovi...
    A bas je dobar, nije ko oni cigancici sto skvice sa harmonikicama po trolama :dash:
    Nije ovo gangsta o neuki ljudi, ovo je superheroj, ali bez moci, sa svim ljudskim manama...
    I sta se ja raspravljam sa Vama, otkud ja uopste ovde i ko ste vi? :P
    P.S. Nisu devojcice, starije su od tebe ;)
    To je dobila samo moja Biki, a ti e izvines za ta gejaka pica :plez:
    I zbog bogohuljenja stvarno vise nece nista da dobijete :P
    Aaa to ne... To djavolja rabota...
    A nas nektar ide Bilji :plez:
    Dosadno bez ludaka, hah? :lol:
    Dodjoh da dam smrtncima vatru, ne ne to smo vec dali, vodu - imate, joj sta bese... :think: :dash:
    A da rakiju za Biki :P
    Biki zovi kako oces samo ne Dusko, na taj nadimak poludim :lol:

Ma trebalo je jos ranije da se vidimo... Nego stalno nesto iskrsavalo...
    Konacno nadjosmo vremena, odmorismo se i nauzivasmo malo, al nam je status quo ante
    Uz to imam neke komplikacije u Blacu...
    Ma nemoj se vadis sade :ljutko:
    Cao Ivanice, evo odmaram :cool:
    Dulence, Duka, Dukica, Dudule...bas me obradovao nakon nekoliko dana dizanja nosa, opet nam je dosao, na bajsu:klap:
    Sta mi ti radis? :cmok2:
    Slusa li dragan il' da potezem oklagiju?:azdaja:
    Inace Ivancice bio sam nekih nedelju dana do Krusevca sa dragom kao sto je planirano bilo i kao sto ti pricah...
    A ima novog pokodza nego necu ti kazem celavi, posle sve ispada da lazem i da se predstavljam kao neko sto nisam :plez:
    Sad ustajah sa stolice al nemaju ni mire ni djavoli :confused:
    Nastavljajte Vi zabavu ja sam ovde samo biciklom :P
    Pravite se kao da nisam tu :per:
    @Bilja
    E jedva cekam da zavrsim ovu cetvrtu godinu pa da kazu da sam boem, a ne alkos :mrgreen:
    Cao mala, naljutio nam se Dudule, a niiiiiiiije on pijandura, mi smo se samo salile...:whistling:
    Ma ja ve znam, al dobila si free trial, ostatak se placa... :per:
    Ne znam zasto, al mislim da se ovo pijandura odnosi na mene :mrgreen:
    A ne pravim se ja da sam zajebat lik, ja sam mnogo dobro dete, mama mi oblaci dzempere koje baba izstrika, imam lepu zalizanu frizuru, cosav sam, i nosim piksle... Ovako sam fin i povucen... :mrgreen:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back