DZOS

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Поштовани.
    Честитам и захваљујем се на ваш одговор 27е-у (14:14).
    Због таквих коментара и вреди пратити ову лудницу од форума ради сазнања и објашњења шта се уствари догађа у земљи и у којем је стању.
    У здравље.
    Александар Аћимовић
    Поздрав и теби , пријатељу.
    Ја сам се у ствари повукао са овог ПДФ- а.Повремено свратим да оставим свој коментар, али не улазим у дискусије.Једино где пишем и стварно пратим шта се дешава је тема о грађанском рату у Украјини.То је и онако тема на којој се прелама све што иначе овде пишемо и о чему би смо и разговарали да не постоји ова фаланга којој је једини циљ да излива своју мржњу и провоцира свађу, а при том то ради на начин који и у нама буди оне најприземније реакције, које уствари немају никакву вредност. Из многих разлога то одговара оваквој поставци. Погледај и сам, без обзира на то какав је наслов тема прича је увек иста.
    Пуно те поздрављам и желим ти све најбоље.
    Наравно, као што се љуте и када пишеш своје мишљење, а немаш линк:hahaha:
    Neki dan pomislih na tebe,a sada videh temu pa samo da te pozdravim.Kako si? Ja još uvek mrdam malo dođem ovamo.:bye:
    Поздрав и теби Џос. Они и не сгварају да прави избори долаазе врло ускоро и ће они тек да вуду одлучујући.
    И теби пуно поздрава брате.
    Сећаш како је било док смо их чекали и чекали и једне и друге.Убиће нас партијаштво.
    Хвала .Да ти право кажем не.Много ми је значајније да добијем информације , јер само прилично одвојен овде од неког тока информација оном негпрмачном страном сем интернета.
    Чекам Вождовачке изборе да шрверимо шта смо и колико урадили у граду свим досадашњим активностима.
    Хвала. ти пуно.Знаш шта ме само занима, да ли је овима јасно да свим овим репресалијама , претњама и уценама и и осталим злоупотребама власти закивају себи ексере у сандук и да се ово неће завршити како су мислили.Неће њима помоћи ни Ештонова , ни цинични Филе ни онај безобразни Словенац ни кожне чашкире.
    Овим само убрзавају раст националног фронта јер је сада апсолутно јасно ко брани српске интересе у Србији.
    без обзира на то шта покушавали кумулација свега онога од зимус до сада показује резултате и првенствено захваљујући Србима са Космета.
    Заборавили на поруку гавранова лјуби Кулиновој :Рани сина, па шаљи навојску, Србија се умирит не може.
    Без обзира бна сав њихов презир према традицији.
    Поздрав
    Они још не схватају, опијени досадашњом лакоћом свога "успеха":per:
    Хвала ти:bye:
    Хвала ти.Дошло ми да у овој свађи дрекнем као Хаџи Замфир : ЖЕНЕ!!!!
    Оволика склоност ка небитном и прежвакавање паријских и старих мрзова ме излуђује и гуши свако нормалан разговор на свим темама.Довољно је погледати шта се десило на теми о геј центру:dash:
    Не хвали ме толико ,да ме не урекнеш,хахаха.Хвала ти.
    Видиш како им не прија када се помене могућност само да неко са стране и сасвим из другог вица види оно што ми живимо на сасвим други начин него што би они волели.Невероватна је идеја о спровођењу једноумља у свим сегментима у ово време.Па то није могло ни у доба много мањих комуникацијских могућности него што постоје данас.Све је то зато што нису читали и тразумели причу "У Цара Тројана козје уши" када су били мали:lol:
    Пуно те поздрављам
    Хвала ти.Видиш ли какву су перфидну кампању и колико обимну кренули.Сада ће Срби са Космета требати да буду криви за све,за Срби из Српске су такође криви,а Срби из Србије исто криви јер неће никако у окупацију.Оно што ме нервира је да су људи спремни да у томе учествују.Погледај колико тема и постова је у том смислу одједном кренуло и овде по форуму,али можеш да чујеш и у превозу или у радњи или на послу.Разумем да су се уплашили ,али оваква арогантна и безобразна реакција им неће помоћи.
    Хвала,Џосе,,видиш да се они смрзавају кад год се неко одавде од политичара среће са руским политичарима.Показао је њима дочек Путина на Маракани,јако добро шта Срби мисле и осећају.:lol:
    Баш смо мало пре Софија и ја коментарисали како се одмах јављају ови дежурни.Имам утисак да они раде на условни рефлекс као Павловљеви пси,а виде ли да пише Двери,почну да им раде пљувачне жељзде,без обзира шта је речено.
    Хвала и буди ми здраво и добро
    Хвала ти ,али немој да се узбуђујеш због тих ствари.
    Пуно те поздрављам
    Видиш у којој прљавштини живимо.последње је време дошло ако ти и ја треба бранимо тог лика,а где су њихови чланови и симпатизери који иначе овде учествују.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top