Moriccone

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • a ne, to kad kupim kucu. Ali sad znam koji mi pas odgovara, i mogu ti reci da su u pravu sto posto!
    Izvini što ti tek sad odgovaram, malo sam se bila prezasitila svega. DakleM! Svet životinja pa Kućni ljubimci pa Psi pa među onim opštim temama nađeš temu Koje biste rase bili da ste pas, postavila Tsuymish, linkovala bih al' mi baguje ovo sr... pa bi trajalo barem pola večnosti.
    Ih, što nisam videla da si bio tu! Šta je to sa Ljubicom? Aj' cimni me kad budeš opet online pa da je lečimo ako treba.
    Opet radi"Ne ljuti se čoveče",malopre sam registrovao novi account...Registrovanje košta nekih 12 kinti jer SMS-om moraš poslati kod iz mail-a na slovenački broj.Trenutno ima mnogo malo igrača,čekam da se skupi raja pa da opet bačamo kocku.
    :dash: Hebote, 'ladno mi je dr Dragojlović, moj neurolog, poručio po svojoj komšinici a drugarici tatine i mamine drugarice, da na najmanju promenu obavezno odem kod njega. I verujem, do 40 dana je sve nekako užurbano, ljudi cirkulišu kroz kuću, ide se svakodnevno na groblje... a onda odjednom do pola godine zatišje. Koliko je beše prošlo otkako je tvoj otac umro? Kod nas će da bude haos. Ja manje-više ali onda ću ipak da se "skinem" sa Ksalola i da otkukumavčim kako treba, trenutno mi se diže kosa od dramose.ra koji se ponašaju kao da je njima teže nego meni (zamisli, Jelena ili Kristina, ne sećam se tačno koja, mi je rekla da nije trebalo onako da se uradim za sahranu :roll:). Onda ću verovatno i da zaglavim novi relaps pa će mama morati da brine o Milici dok ja budem u bolnici, neće imati toliko vremena da razmišlja.
    Kaže mi FM da ti se i ona zahvaljivala u moje ime što si došao na sahranu. Stvarno mi je značila podrška nekog ko me razume.
    Jeste, buldog. A o Cekiceki od ranije imam formirano neko lepo mišljenje po pitanju gajenja životinja i posvećenosti ljubimcima pa ne verujem da je neka prevara u pitanju.
    Da, tu se upisuju poruke. :lol: A šta fali što se zbog kučića dopisujemo?! :rtfm: Gledamo se... Odaberi prepodne, samo da nije sutra.
    Čau se linja kao blesav, tvrdoglav je kao mazga, jako često agresivan i ujedljiv, sklon bolestima kostiju i zglobova i izvrtanju donjeg očnog kapka. Sve u svemu, ma kako fenomenalni bili, ne razmišljam o nabavci istog pa ni u cene nisam upućena. Izvini, stvarno mi je smor da kucam SMS, nešto mi nije dobro.
    Fiona se poznaje i s Moriccone-om. it's me snorki :). drago mi je da sam vas našla ovde. prvi put sam na forumu.:rumenko::cao:
    Aj, videću ako budem mogla sutra da svratim, nismo se videli... :think: I ne sećam se više! Milica i danje kašlje i šmrklja ali nema temperaturu pa mi je bar s te strane laknulo. :bye:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top