The_Ekatarina_Bojan

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • ahaha ladno sam napisao jazz bas...nesto mi on u glavi psolednjih par dana....a znam da je precision svaki dan citam fenderov katalog kao lektiru :D bas sam hteo pitati jel neki iz 70ih strat,jer su tada stavljali crne pickguarde,ali reko da se ne ispalim,jer danas svako moze kupiti crni pickguard i staviti ga na gitaru :D
    E,super! Hajde kad pogledam sta sve ima na tim kasetama ... ali sve to sad moze da se nadje na netu.
    Naravno,uvek mozes da me pitas za neki snimak.Cao!
    E,prebacicu ti ove nedelje koncert,samo kazi kako da posaljem.
    Milanova slika,sacuvala sam je.
    Zar ima neko miliji od njega...moj Lane.
    Sviras bas?Koje si godiste?
    I da,sta znaci cjt? Budi pozdravljen!
    imam na jednoj od video kaseta koncert iz '93 u novom sadu,
    ali ne mogu da ga pustim na temi,treba da se prebaci na DVD...
    Nema na čemu. :) Imam još njegovih slika, nisam stigla sve da okačim... gledaću da to uradim što pre, da ne čekaš mnogo. :)

    Poz!
    Misleći da je na 112 parceli prošla sam je uzduž i popreko(u više navrata gubeći ravnotežu zahvaljujući neravnim i uskim prolazima između spomenika).Shvatila sam da je na 114, i uz pomoć radnika pronašla jedinstvenu široku ploču sa Milanom u manjem (mermernom) formatu.Naišla sam na njegovu majku, tačnije dočekala i nju posle 10H.Ocenila sam da je žena zadržala neku specifičnu vitalnost i gipkost u pokretima(jer, očekivala sam nešto sasvim drugo premda je gospodja 33').Pomogla sam joj da mesto očistimo od napadalog lišća i isečemo preduge drške cveća koje je tu stajalo i ukrašavalo zajedničku grobnicu Milana, njegovog ćaleta, i njegove još žive keve.Pogledavši irise rekla je da je voleo plavu boju(irisi su bili više ljubičasti, nego plavi, ali to je to).Nisam želela da namećem nikakvu priču, kroz sat ipo-do dva, krenula sam svojim putem, natrag u smederevo.
    Krenula sam basom iz Smedereva, 6.45.Stigla sam na Cvetkovu pijacu.Kupila alkalne baterije i stavila u svoj diktafon.Promenila kaseticu i napisala date.Kretala sam se ka M.M. Dvanaesticom stigla do Novog groblja.Rekla još par reči u diktafon.Uzela mu jednu sveću i intuitivno kupila 2 irisa.
    видим да често свраћаш код мене,а никад не пишеш.....:bye:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top