T

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Toni hvala :) ma da ne poverujes, prvu je narucio sin svojim roditeljima za 25 god braka, posle sam cula da su roditelji ludi skroz (naravno pozitivno) i da mama nije dala da se nacne torta dok svi gosti ne dodju kao bi svi videli tortu :) posle su mi se javili da mi se zahvale sto sam ulepsala godisnjicu braka njihovim roditeljima i da su izgled i ukus bili pun pogodak....
    a druga je bila poklon svekrvi za godisnjicu braka :)
    i da, ja uvek strepim od reakcije i obavezno pitam da nece oni da se naljute zbog takve torte..
    Za prvi put ti je bolje na parce fondana oblika papirica pa nalepis, pa onda na tortu..nemoj mnogo vode jer ce ti se smezurati papir..
    Ja bih leptire. Ali ne znam kako bi ih preuzela, jer bezveze je da njih platim 160 dinara, a dostavu 300. :( Jedino da ih kupiš, pa nekad, nekad da ih nekako preuzmem. Jer, neke sekače sam prošle nedelje poslala kao preporučenu pošiljku i uopšte nije stigla na odredište. :( A poslala sam je poštom jer je poštarina 100 dinara, a htela sam da ih poklonim.
    ja imam leptire ali ove brsljenove sam htela da kupim ,kad sam pravila krokodila bas su mi trebali...
    Ja sam na Vozdovcu...ja sam tako preko ebaya kupila ceo cet 13 razlicitih vrsta sekaca sve po 3 u pakovanju i 3 stipaljke i pegla i ona modlica za kuglice oko torte sve za 13 eura.Kineske ali super rade....Kineske su i u Eurowiltu gde sam kupila srca i zvezdice po 1300 jedne...uzas...Mozda odobrovoljim muza da ode da mi kupi sutra ako ne javicu.Apogledacu tu po kraju kod mene isto..
    Nisam profesionalac, ali sam kupovala u Jablanici, Bulevar kralja Aleksandra 636. Izguglaj, mislim da imaju još jednu prodavnicu.
    ups ...
    greskom si dala meni rep..umesto veri-mk
    (na moj komentar njene slike)..:confused:
    pozzz..
    Hvala draga na pohvali, usavršavanje je domaće: više pažnje, strpljenja, rada i tako to. Moram se usavršavati, ako hoću ovime da se bavim. Sve smo iste, pomažemo jedna drugoj i polako napredujemo.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top