mirar987

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • dao sam rec kad budem prvi put kaznjen napustam forum....povremeno se ukljucim od kad sam kaznjen da vidim samo poruke..poozzz....
    Bas mi je drago sto si opet tu.I kod nas je praznik, a ja odmaram poduze, imala sam problema sa nogom.Puno pozdrava za tebe i tvoje!
    HRISTOS VOSKRESNA!!!
    Za vera, nadez i spasenie na site nas.
    Tebi i tvojoj porodici srecni praznici.
    Hvala ti sto postojis!
    Te saka Vera
    U skuvanu kremu mozes da ubacis dobro umucena belanca ali tek kad bude mlaka.Za princ krofne koristi moje testo i fil, a za pocetak smanji dozu na pola dok naucis kako se to radi.Sve sto te interesuje slobodno pitaj, ja sam uvek tu, odmaram ispred kompjutera skoro svakog dana po malo.Pozdrav
    Kakav si problem imala sa kremom, pisi, pokusacu da ti pomognem, nema veze dali si majstor, bitan je i ucitelj.Poljubac za sve u Sarajevu, a posebno za tebe.
    Nezna si, ali ipak snazna.
    Dobra si i vrlo vazna.
    Zbog tebe se slavi ovaj dan, zato ostvari svaki san.
    Budi jaka kao stena i mnogo ponosna sto si zena.
    Srecan 8.mart))
    Hvala na cestitki. Ja smatram da su prijatelji najvece bogatstvo. Moj sam je da u svakom mestu imam po nekog dragog prijatrelja sa kim mogu da popijem kaficu i procaskam.
    druženje je na prvom mjestu.na ovom forumiu neki se znaju,neki ne,ali opet funkcioniše kao jedna velika draga porodica. po koji recept skinem kao i dobar savjet.
    Nisam ni ja majstor al volim da se družimo makar i na ovaj način.I naravno naučimo nesto novo.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top