DZOS

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Pa Džošo ... videli smo.

    Iskreno, ovo je za mene sasvim očekivana pojava ali donekle i logična posledica ponašanja prethodnih vlasti.

    Naime, samo slep čovek i onaj koji uopšte ne razmišlja o našoj političkoj i ekonomskoj stvarnosti i ko ne prati aktuelna dešavanja u državi,

    ( a ovih je na žalost veliki broj ... ), može da poveruje u iskrenost naprednjaka kao jedinih novih u vlasti. Većina njihovih poteza govori da nisu iskreni .... drugo je šta pričaju pred kamerama ...

    Sa druge strane, ljudi su živeli bedno prethodnih godina dok su istovremeno gledali užasno razmetanje novcem ... pa je sada prosto po njihovoj logici došao i njihov trenutak.
    http://2.***************/-WcCl1PtzG4M/TwgZS9Yf30I/AAAAAAAABi4/sCVv_v0O1tw/s1600/HristosSeRodi%2521.png
    Хвала ти.не знам зашто и добри људи морају да се понашају нојевски и да упорно неће да виде не само истину о "политичкој елити" него и онима који им омогућавају да то буду-бирачима.
    cekaj dok se sukobimo oko neceg pa cu onda da te pitam :lol: salim se
    iritira me zloba i negativnost i moopoooram da prokomentarisem :mrgreen:
    Хвала,стварно су претерали,али и свему другом претерује у последње време.Као да су добили сигнал за убрзање.
    Пуноте поздрављам
    Bila sam malo odsutna,imala problem sa netom.Nisam se ponovo ulogovala tamo i još na nekim mestima.Umorih se.Jel ti odeš kod Venere.:bye:
    Кажи ми ,да ли сам ја само преосетљив или је ово спајање тема начин да се скрене са приче о "покрету отпора" и "Приручнику" ?
    Хвала ти.
    Ђаво је однео велику победу када је убедио велики број људи да не постоји.
    O hvala! Mada, jos je daleko do mog spavanja.
    Djole je car! Bio sam bar na 5 njegovih koncerata u Bgd.
    Pozdrav, generacijo!
    Џос ,таман сам хтео да пошаљем пост којим се надовезујем на твоје цитирање Устава,кад оно затворена тема.Прво муњевито затворена тема о оним мађарима из њиховог жупанијског покрета ,сада и ова.Лепо Бога ми.
    Џос ,колики степен лицемерја и ароганције је потребан да они чоји је говор натопио толике године поганог језика,и јахања на истим етикетама и денунцијама,некоме замерају и некога туже.
    Скандалозно.
    Nisi dobio moj odgovor jer si poslao sam sebi na svoj zidić.Evo primila sam od tamo tvoju pp. pa ti se sada ovde javljam.I mnogo sam se obradovala.Dođem ja ovde,jer mi nekako drukčije,zanimljivije,iako svratim i tamo al ima sada mnogo tema pa se malo teže uklopim.Vidim da si prisutan na forumu pa ćeš se nadam se javiti.
    Захваљујем! ;) Тема ми је испарила, не дају ми да пишем како педери прете... :)
    хвала пуно,а ухватила прпа,а?Па се хвата на безобразлук и мангупирање,али они нису мангупи,хахаха
    Где си и шта се дешава?ја сам дошао са посла и нисам ишта видео у вестима ни на једној станици,а ни овде нема никаквих информација.Јави се
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top