RebeccaBg

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Ребека схватам да се љутиш и да тако изгледа ово што сам написао.Размисли мало шта се и која све тиха смрт вукла до сада.Резултат је ово што имамо и до чега се дошло постепено док смо кувани као жаба.
    Погледај ко реаугује на исти начин и са истих позиција као и Шиптари.А на чега реагују?Реагују на померање из задатог шаблона.Нисам ја ничији ни фан ни следбедненик и не очекујем ништа од ове коалиције ,али мислим да је добро и да може да буде корисно то што се читава ствар измешта из тежишта.
    Предуго траје ово стање и треба га мењати.Промену не могу да донесу они који који деценијама учествују у стварању овог мутљага без обзира да ли су на власти или у опозицији.,а сви су се појављивали и у једној и другој улози.Погледај резултате избора,погледај колико су мале разлике у суштини међу њима и погледај како и даље брину само да себе промовишу.Мислим(и надам се)да се томе ваљда већ једном ближи крај.
    Ма знам сестрице моја не брини ништа...:zag:..

    Ти си дама и без обзира на наше идеолошке разлике ја ћу те увек поштовати и бранити сестро..
    Само реци ко те дира и има да га нема....;)
    " mislila sam da sam te opalila "

    hahaha... a ja sam mislio da si me ispalila :D mase ti onaj smajli
    Само опушЋено ... :)
    Нисам неко време био при рачунаљки,
    а право да ти кажем, некако сам и изгубио вољу да се прегањам са будалама ...
    Најгоре је кад желиш да једна уштва оде са власти, а знаш да ће следећа бити иста или гора, и не видиш ама баш никога ко је другачији... ал ајде, бар духа нам никада није недостајало, па ћемо издржати и ове ружне, прљаве и зле стоички, "са осмехом стјуардесе која зна да са авионом нешто није у реду"... (ово су Андрићеве речи, не сећам се из које књиге)... Хвала :bye:
    Ништа ја њима не верујем Ребека и нисам им ни мало настројен,али више волим да се деси помак у односу на предходни период који се показао као погубан и то не само политички или економски,него национални у оном изворном смислу.Нити сам до сада а не мислим ни у будуће да за било кога од њих дам свој глас.
    Ја иначе мислим да су они,као и ови "проевропски" и "грађански" тежак баласт кога Срија треба да се што пре отресе.
    Пуно поздрава
    Хвала на лепим речима, ја се увек обрадујем кад сретнем разумне људе на форуму. :) Позз
    Hvala hvala Rebecca,i tebe je zadovoljstvo citati,svaka ti je na mestu i bas nigde nisam pronasao neslaganje.Hvala za repku.
    Морам да ти кажем да си стварно дивим како са мало рачи у кључним стварима увек погађапш тачно у мету.
    Пууууууууно поздрава
    Хвала,иначе ми није јасно да ли се овде људи намерно праве да не разумеју о чему се говори или је питању глупост и безобразлук, да би истакли неги свој став.
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top