[Ne_Vazim_Se]

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Šta da ti kažem kad sve znaš :mrgreen:.....Fino,nisi ni ti lud :D...A dobro biće ti teško u početku,dok ne prođeš period adaptacije,kasnije će ti ići ko iz p.ičke :mrgreen:
    Jeste,al opet...Napustiti rodnu grudu i prijatelje od djetinjstva :neutral:...Vjerujem da si i ti u istoj situaciji.... Još treba ići na nešto tipa menadžment,pa ispadne da sam drvio k.urac u Banjoj Luci :mrgreen:

    Iz čega ideš na master i gdje? :)
    Ma ovdje trebam studije privoditi kraju,pa poslije toga najvjerovatnije u Austriju tj Salcburg kod buraza....Pa ću i tamo morati ići na usavršavanje i to :roll:...Nema ovdje hljeba,ne znam kakva je situacija kod vas...Da te ne zamaram :mrgreen:

    Jesi li počeo učiti jezik i to ?:)..Zaboravio sam od kada smo pričali,jel si našao tamo zaposlenje u kompaniji ili?
    ma koliko god da bude tesko, ovo je ipak sansa koja ti se otvara jednom u zivotu, pregurace se sve vec nekako... :)
    stani, a jesi li zavrsio onaj FIT, ili je to softversko inzenjerstvo, informacione tehnologije na etf-u, sto bi bilo izuzetno pohvalno... :) ili eventualno na FON-u operativne sisteme...??
    ne sumnjam da si i ti gotivac... ;)
    znao sam da ces to pomisliti i svi me to pitaju... :lol:
    nemam pravo da koristim net u prvih 6 meseci u tom internatu, a idem da studiram sportsku medicinu na Pitsburg koledzu, sad sam zavrsio drugu faxa kod nas, al' se zbog razlike programa moram vratiti na prvu kod njih... :(
    sta ti studiras, iz cega si uzeo master??
    dobio sam stipendiju za skolovanje u Americi, idem sredinom avgusta... :)
    tako da necu imati vremena za bespotrebnu bleju po netu...
    glupa nam je bila rasprava i kavga matori, odlazim sa ovog foruma, pa rekoh da ne odem a da sam ostao sa nekim na krv i noz... :lol:
    ti ovo nikad prvi ne bi uradio, a mene iskreno zabole, pa eto... ;)
    al' ako si pun energije, dodji kod nas na MMA, od septembra primamo nove polaznike, lokacija ti je vec poznata, u inbox-u ti je... :mrgreen:
    sve najbolje...
    Radiš nešto na Easy PIC pločama? Ja ih ne volim naročito.... uvek bih pre napravio svoju razvojnu ploču gde sam mogu da budžim periferije i gde imam detaljan uvid u sad mogući kod.... Imam tako razvijenu malu razvojnu ploču sa osnovnim periferijama za Atmega32 mikrokontroler i sjajno radi...
    haha, da, i mene malo zeza apetit leti, zato sad skidam mast lagano...pa cu za neki mesec da jedem jace :mrgreen: winter bulk :mrgreen: Al' ono, ne idem na look tipa bezibreov boyfriend :rotf: Neizbrusena masa s dosta masti...meni je to odvratno...idem na taj fitness look...tako da jos 6-7 kg mase i 6 pack :mrgreen: Nisi uzeo AAS na kraju? :mrgreen: Ja samo whey, multivitamin i omega 3/6 suplemente imam trenutne, imam i glutamin a to uzmem 5-10 g izmedju obroka kad se setim par puta dnevno :lol: Ili 10tak g pre trcanja ako nisam vec uzeo 2 merice wheya :whistling: Danas me zeza grlo od jutros, sranje...odmaram :dash: Nego, bb pdf je mrtav cim nema pivosoka :rotf:
    Haha, hvala tebra, ima tu jos da se radi posto sam postavio zaeban cilj tipa fitness model pro (88-90 kg 8% masti, a 180 cm sam)...al' ima se i vremena do 60-te :hahaha1: Vezbam ozbiljno tek od oktobra 2010-te tako da sam zadovoljan :mrgreen: Fit for life :D Kako tebi ide?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top