cilence

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• fantazija.meni je to bio izuzetno stresan period,mi smo pravili montaznu kucu pa je to bilo btze nego inace,ali para uvek u manjku a troskova milion,ja trudna,na odrzavanju po bolnicama,porodjaj,useljenje i posle nedelju dana mi premine tata,ma uzas a sve to o nekih 7 meseci.ma trauma.......ali sad......eno mi je cera u dvoristu sama,igra se jer sve cakum pakum,ograda velika,ozidana a ja po kuci svrckam.uzivancija
    hvala Cile,kako je u novoj kucici?juce kad si napisala to je se setila nas pre tri godine i iste takve avanture
    Draga zelim ti sve najlepse sto moze da ti se ostvari u novoj kucici...punoooooooooooo radosti srece i jos viseeeee tortica...!!!!:):):)
    Cile, posto vidim da si prijavljena na forumu, a ja ti na fb poslala poruku, a sad jos bolje sto si ovdje! Gdje su one tvoje slike uz objasnjenje kako ti radis krive torte. JA mislila da imas nekiu album, ali nema, pa sad pojam nemam gdje je to na temi, uh?
    hvala ti veliko od srca,nisam bas smela da je puno nakrivljujem,a i fondan me je namucio nisam imala gel boje a sa ovim u prahu je katastrofa raditi :( sve se pojavile tackice i valjda i od dosta boje fonfan mi nije bio uopste elastican kao sta zna da bude uhhh bas me je namucio.
    Hvala draga, ali ova golf torta je bila tako mala, da nisam znala ni kako ni šta, ali pošto su to dobri poznanici, igrala sam se.
    Pa kad si ti ostala bez teksta, ja sam onda presrecna :zcepanje:
    Ulepsala si mi dan sa svojim komentarom :)
    Hvala ti putno, uvek si tu kada treba:) lepila i ja vodom ali sam kupovala neke u Rodi i tako se skidala boja sa njih, bas su me namucile.
    Sada sam kupila Barvalove, nadam se da su one ok.
    POzdravljam te:)))
    Hvala, mislila sam kada rastanjim fondan da napravim romboide pa kada prekrijem tortu onda naknadno da utisnem linije ali bih trebala da centritam.....najbolje direktno ali nisam do sada a htela bih da bude idealno.....
    Vezba, vezba....
    pozz:)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back