Elefteria

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Dionisovi stepenici - Da, jeste brutalna na neki nacin i ima neku mracnu svojstvenost. Dopada mi se opisana atmosfera ozloglasenog naselja Pijavica, takodje mi se i likovi dopadaju. Moram da napomenem da je prevod odlican!
    Da, preporucujem je, mada je jos nisam zavrsila! :)

    Inace, napravila sam spisak proslogodisnjih knjiga sa akcije koje nisam kupila, a tu spada i pomenuta Dionisovi stepenici, kao i mnoge druge, i sad redom uzimam iz biblioteke, cisto da vidim sta sam propustila. :)

    Takodje ti preporucujem Kucu mracnih zadovoljstava :mrgreen:
    Nije da naginjem ka ovim stilovima, ali mi jednostavno prijaju povremeno! :D
    Ako ti treba Avon dama, a iz Beograda si, ja radim s tim. Uglavnom radim male porudzbine medju drugaricama od poverenja, ali mozda mozemo nesto da organizujemo ako si za. :)
    E jeste moj bebac :heart: .

    Nisam videla tvoju adresu,jer je brat primio knjizice i otvorio umesto mene i tako bacio tvoju adresu.

    Ovih dana stize Umberto.:D
    e hvala za rep... Harijetu sam procitala 'iljadu puta! :lol:... snimljen je cak i film, nazalost, nisam ga gledala ali imam u planu :D
    Da sam znala kakva je ne bih je ni kupila,totalno razocarenje,mislila sam da je neki drugi fazon po opisu knjige,al kad sam pocela da citam,vec od prve strane tako je mracna i mucna da sam odustala u startu.
    Nisam videla kritike,da jesam mozda je ne bih kupila,ko zna.
    Btw,lepo si pazarila na sajmu,svaka cast,ja cekam da mi preko neta stignu neke knjige koje sam narucila jos u toku sajma,al oni nesto kasne.
    Sta znam,malo je spora,zivopisna,al meni se svidja,nisam jos zavrsila da bih imala potpuni utisak,cim zavrsam javljam.Ja je kupila pre dve godine,i sve kao hocu,necu da je citam,sad uzela pa rekoh sta je tu je:)
    Pozz:bye:
    Mrzim Narodnu knjigu, dečko mi je radio tamo, lopuže, jajare i secikese :evil: Zato imam animozitet, ali nisam htela da pišem na temi :lol:
    Da, sve sam pročitala i veoma su mi se svidele. Zavisi šta voliš - ovde je razvijena fabula, stalno se nešto dešava, ima dosta likova, spletkarenja, zbacivanja s prestola, ubistava, ali i smešnih scena. Mene je Martin prosto uvukao u taj svoj svet da mi je prosto žao što moram da čekam na sledeću knjigu.
    Knjige se čitaju ovim redom: Igra prestola, Sudar kraljeva, Oluja mačeva 1 i 2, Gozba za vrane 1 i 2 (dakle to su 4 dela štampana u 6 knjiga). Izdavač je Laguna pa vidi na njihovom sajtu, ima opis.
    'Pesma leda i vatre'' Džordž Martin (epska fantastika, dosad su izašla 4 dela)

    kakve su knjige
    si citala?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top