*moonlight*

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Drugarice čitalice, kupih Otmenost ježa, i to po Arveninoj preporuci, za 200 dinara, pa javljam utiske čim mi stigne i pročitam. :)
    Verujem da nisi videla pitanje na temi gde si pisala prikaz Almodovarove teoreme, a ticalo se Dikensa, pa ću ponoviti i ovde: Stigao mi je danas Dikens, Velika očekivanja, izdanje Narodne knjige iz '59. Primetila sam da nedostaju neke strane (postoji trag od cepanja), ali je tekst u redu, pa se pitam da li ta knjiga podrazumeva neke Dikensove crteže, na primer? Kako kod tebe stoje stvari?
    Rekla bih, lepa kupovina. :ok:

    "Hiljade cudesnih sunaca" je knjiga koja me neopisivo odbija.
    Bonjour, mademoiselle... :zag:

    Pocela su mi predavanja, idem u studentsku menzu na klopice, posecujem citaonicu, biblioteku, setkam...

    A slika je i za tebe i za mene, ova dole. :)

    St aradis ti, kako si?

    Je li stigao med i mleko set?

    Prelep je. :)
    E mila, kako si mi?
    Nadm se da si bolje volje!?
    Nije više tako hladno, mnogo je podnošljivije.
    Mislim na tebe i nadam se skorom viđenju!
    Grlim te, lepo moje.
    hdr1.jpg
    Hvala ti, draga. :cmok2:
    Iskrena da budem, ja se ni malo ne pazim. Prosto, neću da priznam sebi da sam smotana i nikad ne poštujem ono lekarsko "obavezno mirovanje". Možda zato što sam od malena sam imala neke frke i često morala da budem u kući kad su svi napolju. A to je užas nad užasima.
    Žao mi je zbog tvoje mame, ali, probaj da je razumeš (iako ti nikako ne želim da je razumeš u potpunosti). Grozno je kad misliš i želiš da možeš, a, zapravo, nije tako.
    Kako je moglo biti, nije. Imam i inače problema sa artritisom, kostima, hrskavicom i tako to. A letos sam imala neke napukline i pokidane tetive, nisam mirovala, pa se opet skrljala...pa i leđa. A ne smem sve terapije, ma...maler, težak, a i smotana sam, baš :zstidljivko:
    Da nije bilo snega, već bih, možda i izlazila, ovako, sigurno ću ostati još 2 - 3 nedelje u kući, jer nikako ne smem da padnem.
    Veruj mi, koliko god da se krećeš - zavidim ti. Ja sam u kućnom pritvoru od letos, tek od nedavno mogu da hodam bez ičije pomoći, ali samo po kući (nije ništa strašno, samo sam bila smotana previše puta za redom i nedisciplinovana prema lekarskim savetima). Na ivici sam nerava, sve mi je dosadno (knjige, filmovi, muzika...), saaaanjam rolere, biciklu i kafu na nekoj trerasi. I baazen, daaa, bazen najviše! :( Najstrašnije mi je što više ne osećam velike tegobe, pa sam tek u iskušenju :rida:
    z:D
    I sama se ne sećam kad sam ustala ovako rano. Podigla se kuća na noge, zbog zadušnica, pa sam se i ja probudila. Otkad nisam videla suuuunceee :zcool:
    Nista od ucenja.
    Cmizdrim celo vece.
    Strasno.

    Nesto nisam mogla da pisem pp, ne znam sto.

    Ne znam jesam li ti rekla da mi je slao poruku pre neki dan.
    Darling, čini mi se da si ti pisala kako si nedavno kupila Dikensova "Velika očekivanja". Bi li mi, molim te, rekla ko je prevodilac, ako ti nije teško. Ja znam jedino za prevod Živojina Simića, pa se pitam, postoji li još neki. Vinaverov, na primer :think:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top