Hellen

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

• Cao draga moja! Da li mozes da mi kazes koji su jos uslovi za dobijanje Vukove diplome u osnovnoj skoli osim proseka 5,00 svake godine?
    Све неки инвентиван свет, а ја само свратила да те цмокнем за Нову...
    Ha ha ha... Pa to je prava zuraja. :lol: Cekaj kad pocnes da se rves sa njihovim momcicima... Ma bice ti veselo sa decicom, sasaviji su oni danas nego sto smo mi to ikad bili, da im zavidis. :)
    Sakrij od njih sampanjac. :)
    Oprosti im, ne znaju. :lol: Hvala i tebi. Drago mi je sto smo postali oficijelni forumski prijatelji, kao sto rekoh jednoj teti pre neki dan - sad si sigurna da te necu muvati. :D Lepo se provedi veceras. :)
    такое, милета за прецедника!
    е да, умало да заборавим, срећна ти нова година!:ukras:
    Srećna ti Nova godina, neka ti se ispune sve želje... :) z:dm5: Neka tvoj osmeh ostane jedan od najlepših ukrasa ovog foruma, našeg kraja, a i šire... z:lol: :veseljaci::jelka:
    Хвала за репутацију.
    Желим ти срећну Нову годину и Божић, да будете срећне и здраве, и ти и твоје ћеркице ... и да нам будеш овде још дууууго, дуго. z:girl:
    Ćao. Pitaj Pipi odakle joj to, ja sam samo maznuo od nje. Ne može da me tuži zbog povrede autorskih prava pošto je bilo namenjeno meni. :D
    Obilazim sve svoje prijatelje sa lepim zeljama I velikim osmehom
    Zelim tebi i tvojoj porodici sve najbolje u 2009-oj i da vam se sve zelje ostvare!
    Srecna Nova godina i srecan Bozic!
    HELLEN, POZDRAV, SAD SAM SE REGISTROVALA SA NAMEROM DA DOSTAVOM PITANJE TJ, TEMU DA LI NEKO IMA KONČAR ŠORET, ALI AKO SAM DOBRO RAZUMELA MORAM IMATI ODOBRENJE MODERATORA. dAKLE, ŠTA DA RADIM?

POZDRAV
    A ja se i sad smejem, gleda me muz :think: kaze zeno sta je , ja pokusala da mu objasnim al me gleda bledo, sad mi još smešnije:lol:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back