Joy_sunset

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Vala baš, u pravu si ;) Kad kažeš "Imam 16", ljudi te gledaju kao da si balavurdija, kad kažeš "Imaš 17", to je ono kao "Wooow, još malo pa si punoletna, opa!" ;) AL dobro... Sve je to normalno i prirodno :)
    Ih, bwe, ja nešto utripovala da imaš 17... Never mind, blizu je to, praktično isto ;) Nije neka velika razlika između 16 i 17, veruj mi ;) Samo si za mrvu zreliji ;)
    Opa, vidim da sam reklamirana! XD Lepo, lepo, i treba XD
    Joy_sunset, drago mi je da vidim da imamo nekih sličnosti...Imaš 17 godina, je l da? Ako je tako- vršnjakinje smo :D
    Хвала за руку пријатељства. Почаствован сам тако младим пријатељем.
    Поменух те код Nenemushe... Сврати на њен профил...
    Свако добро и велики поздрав!
    kisa... Kisu volim u veoma retkim situacijama (sa izuzetkom letnjeg pljuska), ali sneg obozavam! Nazalost u BGu mnoooogo cesce pada kisa nego sneg. Steta velika... Sto bre ko **** novu, jest da se ovi ****** iz vlasti stekaju ali moze se napraviti skroz OK zuraja nezavisno od toga...
    O ptimista, naravno da jesam, uvek sam i bio, pa najlepsa nova stvar je sneg... ^_^

    Gubili smo 4 cas i izadjosmo u dvoriste na grudvanje, 100% si nas cula mozda si nas i videla...

    Osim toga nista posebno... Kod tebe?
    O, pa ja sam idejni tvorac doticnog hall of fame-a kao i glavni pisar istog ;)... Realno imamo najraspad ucionu u skoli... ali dobro, bice bolje...
    haha.. pa da.. moj profil je, definitivno, za starije od 18 god.
    trebala sam staviti onu oznaku 18+
    kad porastesh kashce ti se samo ;)
    suvise je erotski slobodan za mladje.. no, meni ne smeta ako ni tebi ne smeta da mi pises poruke u njemu.. inace, ako te je stid, uvek postoji PP.. ;)
    lep pozdrav..
    Хвала ти, душо, на лепом мишљењу али немојмо претеривати. Ја сам само просечан човек који је мало више начитан али и то могу захвалити својим годинама. Рецимо да сам само мало више радозналији од других па ме свашта интересовало у животу. И тако, кончић информација по кончић информација, накупило се у животу подоста тог разнобојног плетива и онда ти је лако изаткати и ушаренити неку причу када ти је потребна. А ето, рецимо, мудри људи кажу да су особе које од свега помало знају врло опасни саговорници јер те увек изненаде неком новом информацијој и никада ниси начисто сигуран колико они заиста знају. Ко зна, можда и ја спадам у ту групу људи. Али с обзиром да се сматра да је први корак ка мудрости постати свестан свога незнања, а ја сам свестан колико тога не знам, онда би се могло рећи да сам на правом путу. (Опрости ако сматраш да је неприкладно што сам те ословио са "душо" али допустио сам себи ту слободу с обзиром на чињеницу да имам две ћерке гимназијалке као што си и ти , и још једну ћеркицу, трећу, која иде у основну школу.)
    Прочитах међу твојим порукама да си љубитељ цртаног филма и да ти је најдражи цртани филм "Краљ лавова". Е па, и ја и моја породица смо страствени заљубљеници у цртани филм и, иако их знамо напамет, увек нађемо времена (захваљујући и томе што смо договорно избацили телевизор из куће)да неки одгледамо заједно на рачунару. Тешко ми је издвојити који ми је најдражи али ако већ морам неки да издвојим онда бих се одлучио за "Књига о џунгли". Наравно, ту су и "Краљ лавова", "Лепотица и звер", "Мала сирена", "Снежана и седам патуљака", "Мулан", "Мачке из високог друштва", "Петар Пан", "Гуливерова путовања", "Цврле иде у град", "Принц Египта", "Ренџери спасиоци", "Тарзан", "Пепељуга", итд... То је што се тиче дугометражних цртаних филмова. Што се тиче краткометражних, најбољи су ми они са синхронизацијом коју урадили наши стари глумци још за ону некадашњу РТВ Београд. Све се то може наћи на интернету. Највећи број филмова, и старих и нових, велики избор музике, итд. можеш наћи и скинути са домаћег сајта: rapidserbia.com - наравно, уз претходну регистрацију.
    И ако допустиш један малецки савет за крај овог мог "писанија". Негуј и гради и надограђуј свој унутрашњи свет, и љубоморно га чувај од других јер је то једино што ти нико никада не може одузети. И никада немој одустати од својих идеала у љубави јер љубав је једино што је вредно у животу и једино зашта вреди живети.
    Свако добро и велики поздрав!
    ma,nema na cemu.. i meni se smucila opsta frka i zbrka oko doceka NG.. drago mi je bilo sto videh da nisam jedina.. pozz :)

    p.s. lep profil.. volim shumu
    :)
    Da. Malu Ducky sam obozavala. To je prvi crtani film koji sam gledala...i ostao mi je najomiljeniji do danas :)
    Hvala:)
    I meni se svidja tvoj profil,elementi prirode a i fino si uklopila boje.
    Moje je malo drecavo ali sta cu kad me odusevljavaju supernove;)
    Ne rekoh uopste za vreme skole, ali je super mesto za posle... Bas je vrh, ja ga mnogo volim, probaj po koji put, videces, ili neces, uglavnom barem ces znati na cemu si...
    Istina, nije meni problem vreme odlaska u krevet, nego to sto njh nervira kad sam na kompu ovako kasno... tripuju se

    Aha dobrodosla u petu, profesori ovde su gori od djaka, bukvalno SVE ostavljaju za poslednji sekund... tako da situacija i nije neka... Jel blejis u kornjaci nekada?
    Oh, jos jedan vampir...
    Nista, evo smaram se, AC/DC i Eric Clapton na playeru i uzivam u kasnim nocnim satima... Sta ima kod tebe?
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top