gost 208799

Poruke na profilima Poruke O članu Blog

  • jao, kako dobro izgleda!
    moram da kupim ovu modlu, ram, kako se to već zove, pa da pravim... sad ću na pp da ti bacim onaj drugi recept, pa pogledaj :)
    aj pliz izbriši onaj komentar sa sinketom, bojim se da će počet zli jezici..hvala ;)
    Prvo, reci joj da joj fale neki zarezi :lol:
    Drugo, u pravu je za neću, nisam, nemoj i nemam, ali nedostajati i nestati su glagoli u infinitivu, koje kad prebacimo u lični oblik dobijemo rečenice tipa - Ne nedostaje mi Mika, ili recimo, fleka ne nestaje iako perem itd. :) Lično mislim da je to neka koja pokušava da bude gramatički potkovana, a meša najosnovnije stvari :)
    Odvojeno se piše kod glagola u ličnom obliku: ne znam, ne umem, ne pišem itd. Izuzeci su nemam, nemoj, neću i nisam (za ovo postoji i malo šire objašnjenje, pa ako te zanima, napisaću ti :) Dalje, odvojeno se piše i kod neličnih glagolskih oblika: ne držati npr. Odvojeno se piše i kod gl. priloga sadašnjeg koji se završava na -ći: ne gledajući, ne tražeći itd.
    Ne se piše zajedno u negacijama prideva - nepregledan, nejasan, i negaciji imenica: nečovek, recimo.. ništa mi drugo ne pada na pamet.
    Za nedostajati i nestati nije u pravu, piše se zajedno... dakle, nema odvajanja kod ta dva glagola i kod glagola nestajati, negodovati :)
    Valjda sam pomogla :D
    700 000 nezaposlenih...registrovanih na birou...ne registrovanih...ko zna... hebi ga...
    evo i ja već sada 2 meseca pre nego što diplomiram zovem sve žive od familije da vidim šta kako da "se sredi nešto" ..takav je sistem...za to smo svi glasali...to ti je kapitalizam...ovde ni vozač gsp-a ne možeš biti a da nemaš neku "preporuku"...i meni je muka od toga...

    nije mi jasno...kuka nam država kako ništa ne radi a narod hoće da radi...debbilizam :(
    ma ne strahujem da sam trudna, dobila sam na moru pre 7 dana, nije to problem, jes da ne pijem pilule vise, al ono, imam mnogo strasnijih problema, da sam trudna to bi mi doslo ko radosna vest naspram ovoga, majke mi :D
    btw..razmin te iz tog razloga što se nalazim u istoj..ako ne i goroj situaciji .. :)
    sva srića imam rodbinu doli uz more pa se ne moram brinut kako pobić od tog svega za mukte ;)
    kad ćeš zaradit neku paricu ..obavezno se dogovorimo za neke susrete .. tvoje je samo da imaš za put i cigar a ostalo cemo se snaci ;))))))))))))
    ahahahaha ..kako dobro, tako sam i ja jednom davno rekla sinketu u getrou(trgovacli lanac)- uzmi limun pa cemo ga pocepat :)
    slabo ga ja znam, razmenili smo par puta neki pp i to je sve. slabo zaista :) ali kažem, grešim možda ne znam. ma, koga i briga uostalom :D
    ...ahahah....:))) mislim da spadam pod one koji nece ni sa 150 biti normalni :D

    ma joj, ne treba mi to, ali pusti budalu kraju :) zapela i gotovo :D

    a ti dok se smirish imacesh taman 40 godina :D
    jesi li se ofarbala :D :)))

    ja hocu da se shisham.....skrrrrroooooz kratko, ovo mi je bezze :D
    Nema na čemu.
    Želja je od srca.

    A ti se opusti, budi i dalje tako nasmejana i pozitivno nastrojena i sve će doći na svoje.:heart:
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top