Bratislav_90

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

  • Ne razumem se u to da li je ili nije original, skoro da je nov ima jos onu zastitu preko ekrana, al ne mogu da ga prodam. jer nije moj...da cu da policiji :)
    :lol: Kakve su to represivne mere tvoje ribe? Pa nisi valjda posto gej kad ti je i muske prijatelje obrisala? :P Ne mozes me naci na fejsu tu sam opciju ne znam zasto ukljucio. kako bi ime i prezime? dodacu te. :D
    ma nema brate nisi ti dobio to zbog teretane sigurno,to i dobio jer si takav karakterno. Gubim vreme jer nemam sta pametnije da radim,a i da padnem **** mi se. Pocinjem da radim i onda cu sam sebe da skolujem! Svejedno je. Apsolutno se nista ne desava tako da nema poente se nervirati.
    dude relax,ja sam malko sklon da preterujem i dramatizujem sve. Verovatno tu i lezi sva moja nesreca jer ja sam toliko impulsivan da me te ishitrene odluke pokopaju i sve uniste. Msm jesam usro motku ,ali ne verujem da je to toliko mnogo. Moja grupa broji 40 ljudi,a sledece godine nas razmestaju u druge grupe sigurno,a neki ce i pasti godinu. Sledece godine cu mozda biti sa 4-5 ljudi plafon iz moje grupe.U najgorem slucaju batalicu redovno skolovanje,naci posao i ici samo na kolokvijume i ispite.
    Pa i ponašam se ozbiljno, zar ne?
    Ničim se nisam kompromitovala, ako nešto lanem, to je iz zahebancije, kao i većina ovdje što radi.
    Hvala na lijepim riječima
    i tebi srećno u potrazi
    A to!! Zezao se Torrente, pominjao mog muža, pretio da će me tužiti kod njega zbog toga što mi se udvaraju neki forumaši...:lol:
    Bratislave dušo, ako je samo poenta da se osetiš lepo jer nekoga pokušavaš da spustiš, evo pa se osećaj lepo, ako te tako nešto i zadovoljava.
    Da imaš malo mozga znao bi da uspeh na ispitu ne zavisi samo od tebe već i sreće i još faktora.
    naravno, da sam na ekonomiji sigurno je da se ne bih sexala (isto kao ti), a verovatno bih i imala dobre ocene.
    tako da, idi spremaj svojih 500str.za 'ultra težak' ispit, pa kad shvatiš da uopšte nemaš život, ali imaš diplomu,
    shvatićeš i koliko ti je ona sama po sebi bitna.
    tako da želim ti divan život i da ti se ne desi to što se desi svim karijeristima, iako si ti skot ispao prema meni kad si mogao da mi napišeš u reputaciji to što si napisao.
    ja bar imam život, a i sex, i nije mi ni žao, jer ću kad tad i diplomu da uzmem :kiss:

    a sad se smej, isto kao u repki, ali znaj da se nikad ne zna šta život nosi i kad tad možeš da se nadješ u poziciji onih koje ismejavaš i smatraš jadnima ili kako god već.
    Ako dobro rasporediš trening - mislim da možeš, ali za to baš moraš da se organizuješ. Mada, ja sam pristalica one - ništa na brzinu, i uzeo sam ga pre svega da ne bih morao da plaćam teretanu i idem tamo, jer je aparat jako efikasan. Ne znam za popust.
    Pa oko 8-9 tu negde, zavisi od vožnje, na AP nešto manje ali sigurno ne 5, pre oko 6-7. Nema na čemu i puno sreće sa kolima.
    Koliko sam upoznat 1.9 benzinci ne postoje, 1.9jtd je dizel a benzinac 1.8ts. Morate znati da je potrošnja vrlo relativna stvar i zavisi od vozača do vozača. Automobil je malo stariji ali više od 8l-9l normalne vožnje ne bi smeo da troši ali opet svako drugačije tumači "normalu" vožnju.
    Ja sam samo htela da kazem da ne mora da znaci ono sto si napisao.
    Uvek ima izuzetaka, jedan je i moja drugarica, dobro, poznanica, koju sam pre spomenula ;)
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
  • Učitavanje...
Back
Top