Quantcast

Nedavni sadržaj od ВДКВЧНН

 1. ВДКВЧНН

  MMF: 400 000 ostalo bez posla

  Проблем је и у томе што нам се плате и у приватном и у јавном сектору финансирају од кредита које смо узимали од 2000.-те године наовамо. Плате нису реалне, заправо, требало би да буду на нивоу оних из деведесетих. Више трошимо него што зарадимо, једино су од нас, по том питању, гори Хрвати...
 2. ВДКВЧНН

  Akcije ustaša u Srbiji

  Боље је рећи да су Хрвати чинили злочине јужно од Саве и источно од Дрине 1941. јер су све усташе били Хрвати, можда нешто муслимана, а и сам усташки покрет је имао огромну подршку у хрватском народу. У дворишту мог таста, село Бољевци, иза Сурчина, једно време је стајао сто и клупа где је...
 3. ВДКВЧНН

  Zukorlić sad preti Egiptom i Tunisom???

  Па... за то смо и гласали, зар не? Зна се ко је све ишао на листу за европску Рашку, шта се сад чудимо. Тражили смо гледајмо. :)
 4. ВДКВЧНН

  Hoće li pasti vlada?

  Нема шансе да падне. Има још што шта да се покраде. Кад више не буде ничега, онда долази СНС да глуми патриотизам и народну обнову... као изговор за разна отцепљења... Војводина, Рашка, Прешево-Бујановац итд.
 5. ВДКВЧНН

  Deda Mraz reče: Dosad smo se zaebavali a sad krećemo ozbiljno da krademo...tj. radimo

  Биће боље, смеши нам се ’93-а. :) Па ко преживи...

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.