Quantcast

Nedavni sadržaj od thruo

 1. T

  Domaći Rep

  Za mene snovi su predskazanje budućnosti Uvek nove mogućnosti. Nisam ni sanj'o o tome, ko bi rek'o. Sve te vuče u dubinu, ti se trudiš da odletiš. :) hehe, back in the days.
 2. T

  NAJBOLJI REPERI SVIH VREMENA

  Molim te, nemoj da pričaš o repu. Nije u redu prema repu.
 3. T

  Domaći Rep

  Ja nemam za drugare neke poznatije repere, tako da nema ko da me progura. Niti to želim. Nikad ne bih snimio nešto što ne želim da snimam zarad "rep slave" u srbiji. Ja sam odan repu :)
 4. T

  Domaći Rep

  ja stojim iza svojih reči :) zajebancija.. meni je to izduvni ventil i nemam nikakvih ambicija na tom planu.
 5. T

  Domaći Rep

  jesam. ali ja sam dobar reper :)
 6. T

  Domaći Rep

  Dobro. Očigledno imamo drugačije poglede na rep :) Inače, ako si i slušao nešto od mene to je staro mnogo. Biće novih stvari do kraja godine :)
 7. T

  Domaći Rep

  znatiželjan sam samo :) to što si navela jeste na višem stupnju rep lestvice u Srbiji, ali postoje mnogo bolji izvođači od njih. Nisi ni zagrebala površinu. A što se tiče cvije i napoleona, slažem se. Ali ***, oni furaju neki svoj fazon koji je prestao da bude rep pre nego što su počeli da se...
 8. T

  Domaći Rep

  A šta u stvari ti slušaš? :) @jamal99 bez uvrede, ali kako stvar koja se zove anđele moj može da ti bude dobra? :/ ne treba suditi o knjizi po koricama, ali i te korice treba da izgledaju koliko toliko normalno. Ja sam čak i uključio ovu pesmu, ali ubrzo mi je splasnula želja za slušanjem.
 9. T

  Darkwood Dub

  Moram reći da je ova grupa magična. Tek od relativno skorijeg vremena ih slušam, i baš mi je žao što se ranije nisam susreo sa njihovom muzikom.. Znao sam za njihovo postojanje, ali mi se nisu činili zanimljivim. Uglavnom, vredni slušanja i višestrukog preslušavanja većine pesama.
 10. T

  Ko je najbolji reper??

  Realno, sđu je veća institucija od bilo kog gore navedenog, osim eventualno od marčela. Budite realni. Ja ga lično ne slušam, ne privlači me takav pravac repa, ali čak i onaj kome se ne sviđa šta on radi, ako ne priča napamet, mora tom čoveku da oda poštovanje, ako ni za šta drugo, onda za...
 11. T

  Ko je najbolji reper??

  hahaha i posle tri godine ja vidim ovo :D
 12. T

  Hip Hop grupa Gold n Green-(Montenegro)

  ključ jedan ovde, molim
 13. T

  elitni odredi, cvija, ana...

  okačiću ti neke pesme
 14. T

  Domaći Rep

  eto, uvatila me neka nostalgija.
 15. T

  Domaći Rep

  :neutral: da li je moguće da postoji tema koja ima 33 strane ispunjene totalnom imbecilnošću *** :confused:

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.