Quantcast

Nedavni sadržaj od tanja80

 1. T

  Kutak za trudnice

  Evo i ja da se javim! Danas idem na godišnji, a posle toga uzimam bolovanje! Počele su mučnine i povraćanje, tako da više nisam za posao! :bye:
 2. T

  Kutak za trudnice

  Takođe! Mi u kafiću u njegovom rodnom mestu, a bivša ulazu i pravac na mene: Zdravo, ja sam ....! A meni smešno, ne zna da ja nju znam i da je meni moj dragi sve ispričao o svojim vezama i vezicama!!!! :mrgreen:
 3. T

  Kutak za trudnice

  :mrgreen: :mrgreen: Potuno se slažem! :sad2:
 4. T

  Kutak za trudnice

  Prvi put čujem za to! Ali, probaj u radnjama za trudnice!!!
 5. T

  Kutak za trudnice

  Vi se sve nameračile na petak!:mrgreen: Samo je meni kraj nedelje nedelja!:rumenko:
 6. T

  Kutak za trudnice

 7. T

  Kutak za trudnice

  Juuuhuuu .... :whistling: Gde ste, trudnice?!!!:mrgreen:
 8. T

  Dečiji biseri

  Gleda Mihajlo juče sliku sa UZ i pita gde je beba! Ja mu pokažem tačku i kažem mu da je to beba i da je ona mala kao zrno graška! A on me sav začuđen pita: A gde su joj glava, ruke noge?:think: :mrgreen:
 9. T

  Kutak za trudnice

  Evo i nas! :bye: Bili smo juče na pregledu (radili sve komplet, krvna slika odlična) i doktorka je rekla da je sve u redu! Ponovo da dođemo za 2 do 3 nedelje da registruje srčanu radnju, a posle toga na 5 nedelja! I da nastavimo da pijemo vitaminčiće! Angi7, mislila sam baš na Maternu! E sad...
 10. T

  SAVETI O BEBAMA

  Nemoj biti zbunjena, već bi trebalo da ti je drago! Ja sam imala sličnu situaciju! I meni je u tim momentima bilo jako teško! Ali Mihajlo je sada porastao (ima 3 god i skoro 4 meseca) i naravno da me obožava iako neće svaki put kad dođem sa posla da me zagrli, a nekad i kaže: Idi na posao! Onda...
 11. T

  Kutak za trudnice

  Apsolutno se slažem!!! :klap:
 12. T

  SAVETI O BEBAMA

  Što se tiče tog kidisanja, moj Mihajlo je najviše kidisao na vrele šoljice kafe! Dok jednog dana moja mama nije uzela njegovu ručicu i ,naravno, blago dotakla šoljicu! Od tada je sam govori: To, ne, to pec!!! :mrgreen:
 13. T

  Kutak za trudnice

  Materna je kompleks vitamina, ja bih rekla na foru Mamavita! Preporučuje se u trudnoći i tokom dojenja, jer potpomaže laktaciju! Međutim, ja sam sa porođajem prestala da je pitem (6 meseci - malo li je), ali sam imala baš, baš puno mleka i Mihajlo je sisao do prvog rođendana!! Pa zato je...
 14. T

  Kutak za trudnice

  Ja sam sa Mihajlom dok sam bila trudna pila folnu kiselinu do ulaska u 4 mes! Onda sam uzela Maternu do porođaja, a tokom cele trudnoće C vitamin 500 mg i E vitamin 150 mg (njega sam pila samo neke 2 nedelje, jer mi je izazivao mučnine, a sada mi ne smeta)! Doktorka mi je, kad smo se čule, rekla...
 15. T

  Kutak za trudnice

  Dobro je!!! Za sada nema mučnina! Pijem iste vitamine kao u prethodnoj trudnoći! Danas idem po rezultate laboratorije, a sutra na UZ! Nestrpljiva sam! Kako tvoje mučnine?:sad2: Smanjuju li se malo?

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.