Quantcast
Slaven777
Reakcija
2.095

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Да ли смо имали дискусију на тему прилога које у наставку постављам? Ја се ево не могу сетити и нисам нашао пуно квалитентих података на нету.
  + http://tinypic.com/r/hsnr5v/9
  Verujem, citas me. Znas da sam 4 VBA i BIA ekipe rasturio od 2013. (2017. pokusali da me nasilu odvedu u EDePro). Odtada, umesto politicke scene, analiziram BIA i VBA. To znaju, i spreciti to NE mogu. Otvorili se... Jadna im majka, koja ih rodila!

  Oni su poznati da NE odustaju. Poznat sam da idem do kraja. Na njihovu zalost, bolno je, i bice i bolnije, saznali. Dala BIA/VBA 2 RSD da IN, sada bi dali 200 da OUT... Ne fercera, Slavene!
  ___

  Slavene, jednu stvar MORAS shvatiti (a NE shvatas). Ti bolesnici, zlo nad svim zlima, oni VODE igru 75+ godina u Srbiji. ONI su ti koji su nastelovali svaku mafiju na vlasti. E vidis... Oni su instalirali licnost (licnost se zove Radmila Selakovic, zipa, tetka Selakovica)! :D

  Zadatak: oslabiti uticaj BIA, da SNS mafijaska udruga dobije polugu kontrole BIA (PRVI put za 75g postojanja). Nije uzaludno Bata Santos (Keramicar) tamo instaliran! :per:
  ___

  Da li ti ZAISTA mozes da sagledas Realnost, majstore??? :mrgreen:

  _nobody_
  Izvor mi je jedan covek :mrgreen:

  Mislim da znas koji. A s obzirom da potencira na ovakvim stvarima, pocinjem, ali sada ozbiljno da sumnjam u njegove namere.
  Dobio sam C30 (VBA "poklon"). Posto su morali da rasciste forum od mog pritiska i da smire pobune. Rascistise nepodobne moderatore, mene oterase mesec dana u 'aps, a sa foruma se "skinulo" minimum 5 spijuna koji su pratili moj rad i trudili se da me zauzdaju. Valjda primecujes i sam! :mrgreen:
  А ко каже да се НЕ ГРОЗИМ, јбт......... па ја врло добро знам да је лик патолошки лажов..... али исто толико врло добро знам колико народу значи када им неки високи званичник дође у посету као што исто толико врло добро знам КАКВЕ СУ ЛОПОВЧИНЕ ЖУТИ БАНДИТИ а ПОНАЈБОЉЕ ЗНАМ КАКО ХАРАЈУ И ШТА РАДЕ СТРАНЕ НАМА НЕПРИЈАТЕЉСКЕ СЛУЖБЕ ПО БЕОГРАДУ....... оног тренутка када се појави неко ИОЛЕ НОРМАЛАН; ШКОЛОВАН И СПОСОБАН - ГЛАСАЋУ И НАВИЈАЋУ ЗА ЊЕГА СА ОБЕ РУКЕ........
  Ne sećam se nikakve teme o krijumčaru?Znam da sam ja pominjao zemunskog načelnika opštine i namešteni tender,ali krijumčar...to ne mogu da se setim?
  Elem,Slavene,piše da ti je inbox pun.Čisti to čoveče :D
  Ок, хвала, промакло ми је - идем да видим..........
  претпостављам одавно. нисам свраћао месец дана. а пре тога још дуже.
  Да ли је могуће да нећеш да ми одговориш на питање на твојој теми од Кулина бана?
  Апострофирао сам ти да ми је одговор важан.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Top