Nedavni sadržaj od Shade_

 1. Shade_

  Promena granica na Bliskom istoku

  Зар није Лучић загрижени противник НСП-а?
 2. Shade_

  Promena granica na Bliskom istoku

  Ајде!! Колико би то крвав рат морао да буде да би резулат био ово горе!? Који је извор?
 3. Shade_

  Химна

  Јесте, нема шта.
 4. Shade_

  Химна

  Има заиста лепих химни, али већина их спада у шаблонске композиције чији крај можеш да претпоставиш на основу првих тактова. Руска је убедљиво најлепша и најснажнија, италијанска је блесава, својствено њиховом темпераменту, али је симпатична. „Црногорска” је на пример смешна и брука је да се то...
 5. Shade_

  Rat u Gruziji

  Можеш ли да пронађеш неку свежу анализу која експлицитно и недвосмислено говори у прилог твојим тврдњама да је Русија губутник у овом сукобу?
 6. Shade_

  Rat u Gruziji

  Да поновим питање: Ја у великој мери верујем да постоји завера, али многи разоткривачи тих завера делују као да раде за саме заверенике, јер крајња порука увек гласи: ”RESISTANCE IS FUTILE”, што има за циљ управо да обесхрабри и морално сломи онај свеснији део популације који помишља на...
 7. Shade_

  Rat u Gruziji

  Титус, који је то покрет који иоле има шансе да преокрене ситуацију у нашу корист? Ако рачунаш на спонтано освешћивање маса то је пиши пропало. Ако рачунаш на интелектуалце који ће тај процес да иницирају, јасно је да властела за такве има методе разрађене већ вековима уназад.
 8. Shade_

  Rat u Gruziji

  То је била зајебанција са моје стране и нема потребе да се вређамо. Али наредно питање сам поставио врло озбиљно. Ако су сви које си навео део истог тима, у шта, у коју силу уопште треба да се уздамо борећи се против ропства, и треба ли уопште да се бавимо тиме?
 9. Shade_

  Rat u Gruziji

  Ок, али ти тврдиш да и Запад и Русију ВЕЋ УВЕЛИКО контролише иста екипа. Чему онда позоришне представе? Ко је уопште на супротстављеној стани?
 10. Shade_

  Rat u Gruziji

  А можда је и Ху Ђин Тао Јеша :?:
 11. Shade_

  Rat u Gruziji

  Ако мислиш Русе као народ, глуп је сваки народ, раја к'о раја и не видим шта је ту спектакуларно. Кад смо већ код тога ко је глуп, од Амера нема већих идиота, само су до сад имали среће да живе у обећаној земљи. И на крају, ако су сви водећи државници Јеше, Хазари и остали масони, ако је баш...
 12. Shade_

  Rat u Gruziji

  Покушавао је и НАТО из Албаније, али поред наше јуначке војске није прошао ни милиметар. То их је на крају толико разбеснело да су послали Ахтисарија да запрети атомском бомбом. И, ето нама Кумановског споразума, а вама вашкама повода за онанисање.
 13. Shade_

  Rat u Gruziji

  Одлично запажање, и још бих нешто додао: 1. Грузија је територијално нешто мања од тадашње СРЈ, али разлика није превелика. 2. У агресији против нас је учествовало 19 земаља НАТО користећи најсавременији арсенал наоружања укључујући авионе Б2, Ф117, хеликоптере, беспилотне летелице, крстареће...
 14. Shade_

  Rat u Gruziji

  Усташка школа!
 15. Shade_

  Rat u Gruziji

  Је ли тачно да је Медвједев објавио престанак операција?

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.