Quantcast

Nedavni sadržaj od shaddow

 1. shaddow

  Problem sa pustanjem DVD-a

  Hvala svim na trudu i na savetima. Ipak sam reinstalirao Windows i sada je sve OK. Hvala još jednom i pozdrav svima. :)
 2. shaddow

  Problem sa pustanjem DVD-a

  Ne pomaže. :(
 3. shaddow

  Problem sa pustanjem DVD-a

  Naravno da sam probao i sa drugim programima. Recimo kada pokušam da pokrenem film pomoću PowerDVD, prikaže grešku i zatvori program.
 4. shaddow

  Problem sa pustanjem DVD-a

  Kada pokušam da pokrenem DVD film na računaru, pojavi mi se greška u Windows Media Player-u i ne može da pokrene film. Kada nakon toga otvorim meni Play, a zatim kliknem na opciju DVD, VCD or CD Audio, film se pokrene. Ovo mi se nikada nije dešavalo, a zanima me zašto je neophodno da...
 5. shaddow

  METODE UČENJA - KAKO UČITE?

  Zaboravljaje nije samo već za vreme budnog stanja nego za vreme sna, nego je veće i za vreme BUDNE AKTIVNOSTI nego za vreme BUDNOG MIROVANJA ILI ODMORA. Ovo takođe potvrđuje da je zaboravljanje proces u kome nove aktivnosti utiču da se zaboravi staro. Negativno dejstvo jedne aktivnosti ili...
 6. shaddow

  Zabrana SRS

  I šta sad bi sa ovom temom. Par dana huka, buka i sad? Niko više ništa ne spominje. Ko će da odgovara zbog ovoga? Hoće li se u ovoj zemlji jednom nešto isterati do kraja?!?
 7. shaddow

  Zabrana SRS

  Da li stvarno misliš da neko ko se "šali", kako ti kažeš, da će "klati zarđalim viljuškama" može da bude normalna, psihički zdrava osoba?!?!:eek:
 8. shaddow

  Zabrana SRS

  Čoveče, izgleda da devedesetih uopšte nije bilo kriminala i kriminalaca?!?! :confused: :eek: Izgleda da su svi stvoreni posle 5. oktobra?!? :eek:
 9. shaddow

  Zabrana SRS

  Zar Šešelj ima "dostojanstvo ličnosti"?!?! :eek: Pa on je sam izgovarao najrazličitije budalaštine, vadio pištolj na studente na sred ulice i sebi stvorio takav imidž. A to da se neko "šali da će klati zarđalim viljuškama", pa to je baš čudan smisao za humor, zar ne?!?
 10. shaddow

  Zabrana SRS

  Iskreno, vrlo je moguće da si u pravu. Da li su i oni umešani, ili bolje reći KO je od njih umešan. Vidi, Srbiji neće svanuti sve dok se ne otkriju svi oni koji su učestvovali u ovako monstruoznom ubistvu, bez obrira kojoj stranci pripadali i bez obzira na to da li su u vlasti ili u opoziciji...
 11. shaddow

  Zabrana SRS

  Zašto bih otišao na sud, kada samo iznosim svoje impresije. Ja sam shvatio da je Šešelj i želeo da se predstavi narodu kao monstrum, jer ko bi normalan pretio da će "klati zarđalim viljuškama!?!? :eek: Mislim, to je samo jedna od izjava dotičnog gospodina. Da li je potreban još neki komentar?!?
 12. shaddow

  Zabrana SRS

  PS: Posebno bih voleo da se rasvetle veze Šešelja sa zemnunskim klanom, kao i to zašto je 20 dana pred atentat na Đinđića najavio "krvavo proleće" u Srbiji i DOBROVOLJNO otišao u Hag?!? To je posebno interesantno.
 13. shaddow

  Zabrana SRS

  Ineresantno je kako jedna ovakva tema čas posla ode u zaborav. Huka, buka i sad.... Ne kažem, verovatno službe koje su za to zadužene rade svoj posao, ali voleo bih bar jednom da vidim da se nešto razreši do kraja, pa ili da odgovara onaj monstrum od Šešelja, ili njegov brat blizanac Toma...
 14. shaddow

  Zabrana SRS

  Svaka čast. Odlično rečeno.
 15. shaddow

  Zabrana SRS

  Zar je ovo najbolje što možeš?!? Stvarno si me razočarao (a toliko sam verovao u tebe). :)

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.