pecurka93

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • I stoko...ni ne moram biti pozvan, ko bi jos mogao ziveti sa tako podlom pecurkom...ni trunke ljubavi u akvarijumu... :( :rida: :P
  A ko ce nas hraniti? Ja... Cokolada za dorucak, rucak i veceru, a izmedju svega toga cemo jesti cokoladu... :mrgreen:
  A i sve zavisi od toga ko me kupi, ako me kupi neka gospodja onda cu ziveti u velikoj lepoj kuci, kao sto ti zivis u akvarijumu koji ti je Fiko kupio... :tease::tongue2::sanke:
  Pf, putuj igumane, daleko ti lepa koliba...murs, sic, cibe...normalan, lep i stasit momak ne moze da bude sa pecurkom koja nema kucu pa zivi u sumi k'o poslednja pecurka... :mrgreen:

  :heart:
  Srećna Nova pečurkice:

  želim ti da: još malo porasteš; da ostaneš jednako lepa i zanimljiva i da, pametna, iako su pečurke uglavnom glupe, naročito ove iz nama poznate bašte; da shvatiš koja sam ja divlja orhideja u stvari; da upišeš medicinu, jer to gotiviš; da nastaviš da čitaš moje priče; da nadješ nekog dečka, i da vam Snikers bude prvi komšija; da budeš živa-zdrava, da i dalje budeš kul.
  Poenta priče je u tome da je glavni lik zapravo demon, a ne devojka. Čitav seks na stanici je metafora za uzbudjenje u životu, koje glavni lik nema, a očajnički ga želi, znači - uobrazilja... pomenuo sam da je besporočan, da na sve ostale koji žive van konvencija gleda kao na *****, rugobe, morone, jedino što su njihove "oči" ono što ga zaista privlači - hipnotička snaga pravog, uzbudljivog života, koji - bez obzira na sve, ipak želi da živi.

  Onog jutra u stanu, ubio je predjašnjeg sebe. U kadi zapravo nije bilo nikog, osim puke halucinacije. On i devojka iz priče Ivana - su zapravo jedno te isto, dve strane iste ličnosti, prva - njegova besporočna suština, druga - oličena u Ivani, je ono što on želi, a ne dostiže.

  I na kraju, on usvaja taj patern uzbudljivog života - počinje pomalo da uživa u porocima, puni krevet maloletnicama, ukratko - ubivši predjašnjeg sebe, on postaje taj "demon" iz priče, sa hipnotičkim očima koje privlače druge.

  Pozdrav
  Daaa...kakav je onaj Fiko srecnik, pedofil sa dozvolon za pedofilisanje, ccc... :P :mrgreen:

  Dobro, dobro, umrla bi od srece, moze tako? Uglavnom moras bit ubiven, tako se prica zavrsava za tebe... :mrgreen: :P
  Ja sam citao "Demon" pricu i tu nema necega takvog...zapravo, devojka se na kraju ubila, popila tabletice, verovatno zato sto je napokon svatila koliko je zapravo bezvredna, a ti bi se ubila kad bi videla pitona...kh :mrgreen:
  Ti to napokon priznajes, a? :mrgreen:

  Vrlo rado bih ti pravio drustvo u krevetu, ali avaj, ne bih da prodjem k'o glavni lik u Fikovoj prici... :P :mrgreen:
  ahaha...kakvo si ti pecurkasto djubre... :lol:
  Naci cu ti ja dve cokoladice, ne moras da cekas... :ljutko:
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top