Quantcast
Mrkalj
Reakcija
2.732

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Srećna nova godina prijatelju, sve najbolje i nek te sreća prati a Bog čuva tebe i tvoje najmilije...
  Poštovani,

  Molim vas da pogledate Vaš Email, jer je potrebno da dobijemo odgovor na poslatu ponudu administracije. Ukoliko ne koristite Email adresu koja je prijavljena u vašem korisničkom nalogu, obavestite nas koju adresu koristite a ne bi bilo loše da u tom slučaju i ažurirate taj podatak preko korisničkog profila.

  Pozdrav :)
  Sadržaj obećava, priznajem, ali naslov mora biti malo "jači" možda nešto u stilu Tajne srpskog jezika ili... ne znam dok ne pročitam rukopis koji si, očito, pripremio.Za izdavača ne brini, bićeš zadovoljan.Dakle, može li se videti tekst? Javi se da se dogovorimo oko eventualnog susreta.
  Ovako, u pitanju su ti i ostali postovi i to zaista treba razvrstati, srediti hronološki po poglavljima i od svega napraviti smislenu celinu- pitanje je možeš li to postići, ja ne sumnjam da možeš- od mene očekuj svaku pomoć, ali ajde da se to reši, da ne ostane razbacano po forumima...
  Хвала. :hvala:
  Али, какве сам ја све математичаре имала током школовања, и у основној и у средњој, то би се обиман роман могао написати. :D Некако су се баш они од свих осталих наставника највише мењали. А ја, ето, иако, признајем, матиш нешто и нисам много волела, баш сам се трудила, ваљда управо зато, да боље проникнем у тајне науке, те тако углавном и добијала петице. :)
  :bye:
  Tema se dotice i Istorije i Religije,pdf Religija je posecenija pa ce tema imati vecu sansu da uspe na njemu a ja moderisem oba tako da ako ne uspe lako cu je vratiti.:)
  Ovo što si mi poslao je prava poslastica i sa zadovoljstvom ima sve da pročitam.Razmisli o knjizi, za početak bi mogao da uradiš koncept, rado ću ti pomoći oko toga jer to apsolutno zaslužuje da se nađe između korica. Što se tiče Istorije, to je ok, ali on mora shvatiti da bez marketinga nema ništa, pogotovo za ovu vrstu knjiga.Ja radim na novoj knjizi, ali još sam u fazi terenskog rada i sakupljanja podataka-obilazim gradine(samo oko Užica ih ima preko stotinu) i Muzeje gde neki arheolozi rade strava stvari daleko od očiju javnosti, ali sve se dokumentuje- sad, tu hrpu dokumenata valja razvrstati, srediti, uobličiti itd.
  ps. esam rekla da sam od daničića?
  e pa i đakovići su mi bliski duhom, a đakovica mišlju

  naročito te pozdravlja
  bajraklijinica
  daklem,
  prijavio se na global account, sve odradio, potvrdio i sl. .... i ćorak

  NE RADI!!!!!!!!!!

  tako da pozdravi ekipu, ne znam samo gdje je našao taj ezboard, jbga on

  ne znam, meni je na laptopu vista, da nije to problem (imao sam već probleme sa citrix-om zbog viste)????

  kako god, navratit ću tamo bar pogledati, a ako netko može objasniti kako da to riješim dobro, ako ne..... sory
  sumnjam brate Mrki,
  možda ima samo Lazarica ali takvo kao što si nabrojao
  ne ...
  E, prijatelju,javi Koči da mi je moderator Gazdarica obrisala zadnji post gde sam imao još dva video klipa.To je duga priča.Izgleda imamn neku kaznu, rekla mi je da sam vređao nekog člana, ali nije navela kog, niti je dala primer te uvredljivev reči.
  Ti klipovi sa mojim proprsatnim tekstom koje je ta gazdarica obrisala su
  j i

  Pozdrav
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Top