Quantcast
M
Reakcija
0

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Citam sve tvoje probleme, ali milona, izbaci MDN iz glave, to ti nemas. Meni deluje neka neuropathija. Koju diagnozu si dobili zanji.
  Poštovana,
  Preko maila sam se naručila. Imate na stranici bolnice. Doktorica Šoštarko je stručnjak svoje vrste, ne sumnjam u njezinu dijagnozu ali se jako bojim i želim čuti mišljenje drugih odličnih liječnika. Doktorica Šoštarko radi u poliklinici Aviva i poliklinici ABR. Radi elektromioneurografiju i preglede, a radila je i meni sve. Vidim da je vama isto problem jedna strana. Ovi neurološki problemi su za umrijeti od straha. Meni to sve traje već tri godine i neko vrijeme sam mislila kako je već predugo vremena prošlo da bi kod mene bila ikakva vrsta bolesti motornih neurona i onda sam našla na als.forums kako ljudi pišu tamo o godinama simptoma prije dijagnozi i sl. i onda sam opet premrla od straha...tako da sad opet hodam po bolnicama.
  Poštovana, na koji način ste se uspjeli naručiti kod dr Ervine? preko poznanstva ili? Budući da mi je sve lošije, razmišljam o direktnom odlasku nekom neuromuskularnom stručnjaku jer ovo sve predugo traje...Gdje radi dr Šoštarko sada i koliko ste platili pregled i emng (ako vam ga je ona radila)? Zašto ste odlučili potražiti dr mišljenje, dr Šoštarko vam ne ulijeva povjerenje? Hvala vam na odgovoru!
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...

Top