Quantcast

Nedavni sadržaj od Mika

 1. M

  Outlook i safe mod

  Microsoft Outlook neće da se otvori I traži da ga prethodno otvorim u Safe modu. Ja to ne znam pa molim detaljno uputstvo. U prilogu je pismeno šta kompjuter traži. Hvala.
 2. M

  SITNI I BLIJEDI FONTOVI

  Kada otvorim Internet eksplorer ili bilo koju drugu aplikaciju svugdje su fontovi mali (cca6,5) I blijedo plave boje. Da li je moguće da podesim kompjuter da fontovi budu crne boje I veličine 10? Ako može molim detaljno uputstvo. Hvala.
 3. M

  Outbox i slanje poruka.

  Koristim Microsoft Outlook (Windows 7). U Outboxu imama tri poruke po 8 Mb. Niti ih šalje na određene adrese niti mogu da ih izbrišem. Pomoziute mi da ih izbrišem, odnosno izbacim iz Outboxa. Hvala.
 4. M

  Casio Digital Camera

  Kameru ne prepoznaje ni drugi kompjuter.
 5. M

  Casio Digital Camera

  Posjedujem Casio Digital Camera EX P-505. Do sada je bez problema učitavala fotose u kompjuter, ali nešto je rađeno na softverima (kompjuter se gasio) I sada ne mogu fotose da ubacim u kompjuter. Priključak je USB. Može li mi neko pomoći? Imam instalasioni CD I ponovo sam instalisao Ploader, ali...
 6. M

  Neizbrisiva prečica

  Na ekranu imam prečicu od jednog dokumenta koju ne mogu da izbrišem. Ne mogu da izbrišem ni document. Probao sam I Totalcomanderom I ne ide. Molim pomoć. Hvala.
 7. M

  Simfonija i vrijednost autorskih prava

  Zanima me, ukoliko je moguće dati okvirnu vrijednost, koliko vrijedi nova kompozicija - simfonija u trajanju oko 25 minuta. U prilici smo da napravimo jedan aranžman I takvo djelo poklonimo kao donatori jednom ansamblu. Podrazumijeva se da će djelo predhodno pregledati afirmisani muzičari...
 8. M

  Partitura za simfoniju

  Zanima me u kojoj knjižari u Beogradu mogu da kupim partituru za bilo koju simfoniju. Potrebna mi je kao uzorak. Hvala.
 9. M

  facebook i brisanje nepoželjnih ponuda

  Kako obrisati nepoželjne ponude raznih firmi, prijatelja i sl? Pokušao sam da pronađem način na samoj aplikaciji, ali nisam uspio. Hvala.
 10. M

  Blokirani linkovi

  Kada na bilo koji link kliknem dobijem obavještenje: "This operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer. Please contct your system administrator." Kako da ovo riješim?
 11. M

  Casio CTK 2100 - tutorial

  Da li neko ima tutorial na srpskom jeziku za aranžer Casio CTK 2100 ili mi može poslati link? Ja sam ga našao na Internetu, ali na engleskom u PDF formatu. Pokušao sam sistemom copi/paste da ga prevedem pomoću Googla, ali ne uspijevam. Zahvaljujem.
 12. M

  SPK crkveni kalendar

  Molim link za instalisanje SPK - crkvenog kalendara.
 13. M

  Konvertovanje pptx u wmv

  Ja nemam Compres Media. Da li zbog toga što je ovo Trial verzija? Zahvaljujem na linkovima, svakako su od koristi.
 14. M

  Konvertovanje pptx u wmv

  Jedino ovako mogu.
 15. M

  Konvertovanje pptx u wmv

  Ni sa wma ne konvertuje. Javlja se obavještenje dato u prilogu.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.