Quantcast

Nedavni sadržaj od Михајло Марић

 1. М

  ŠIPTARSKA BOMBA NA SRBE UVOD U OPASNE SUKOBE

  На крају ће се завршити на овоме, нашао сам пре пар месеци овај текст. "Прво су дошли по Крајину. Ја нисам живео у Крајини, па се нисам бунио. Онда су дошли по Р. Српску. Ја нисам живео у Српској па се нисам бунио. Онда су дошли по КиМ. Ја нисам живео на КиМ, па се нисам бунио. Онда су дошли по...
 2. М

  ŠIPTARSKA BOMBA NA SRBE UVOD U OPASNE SUKOBE

  Они води психолошки рат против Срба. Након оваквих инцидената, просечан Србин који има децу ће хтети да прода кућу на Косову и да оде у мирније крајеве, ради деце, не схватајући да је њима то циљ.
 3. М

  ŠIPTARSKA BOMBA NA SRBE UVOD U OPASNE SUKOBE

  Па докле, мајку му! Они су баш одлучили да Косово буде етнички чистије од Сарајева.
 4. М

  Umesto protiv Srba, bijete se međusobno

  Сад ће се Тадић извинути :rotf: Протектор наравно, увек смо ми криви.
 5. М

  Jos jedno ubistvo automobilom- Poginuo dečak u udesu

  Ово је да човек не поверује, колико се несрећа дешава за воланом. Најчешће страдају они које удари неки лудак кад пређе пуну линију, јер је пијан као летва.
 6. М

  Kako da sama napravim youtube clip

  Па ако имате јутјуб рачун, само уплоадујете.. Само пазите да није предугачак, јер новонастали рачуни не могу бити много дуги... Нисам баш најбоље разумео, Ви не знате да ставим тај клип на интернет или?
 7. М

  „Тежина ланаца“ на јутубету.

  Гледао сам на БН-у пре пар дана... Изузетно добар филм, али тежина реченице Мандића ме је јако доаткла: "Ја би да ми то кољемо куме, ионако ће да прича да смо је клали."
 8. М

  KOLIKO U SVETU ZNAJU O NAMA ili KAKO ALBANCA - ZLOCINCA PROGLASAVAJU SRBINOM

  Па ако се сећате Мевлида Јашаревића који је пуцао на амбасаду САД-а, у новинама је писало "српски држављанин напао амбасаду САД-а". Али, нико га није могао помешати са Србима због специфичног изгледа и што је приликом пуцања нешто ****о о алаху.
 9. М

  RAD NA BRODU

  Мој ти је савет да мало разгледаш остале теме, баш сам пре пар мјесеци овде нашао гомилу занимљивих тема из области рада на бродовима. Колико се сјећам, будеш у кабини са још једном особом. Овде постоје разне агенције које ти нађу посао на броду, али се плаћа тим агенцијама. Све што ти оне...
 10. М

  SRBIJA PRED BANKROTOM

  Ништа ново. Сад кад је ту нова влада, нема сумње да ће ствари кренути на боље. :whistling:

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.