Quantcast

Nedavni sadržaj od medved_bg

 1. medved_bg

  "razaračica braka"

  Nemam pojma, nisam ni je čitala. Al' 40 strana ne biva od uglađene razmene mišljenja. Iskustvo :mrgreen:
 2. medved_bg

  "razaračica braka"

  Cccc, pa kako ste uspeli da se počupate na ovako bezazlenoj temi :mrgreen: @tema: Koga zanima šta ja mislim o razaračicama, nek' potraži na nekoj od 542126354 tema o istom fenomenu :lol:
 3. medved_bg

  TRIPOVI

  Samo da konstatujem da su ispunjeni svi uslovi, al' nemam pojma šta ću sad sa tim :lol:
 4. medved_bg

  TRIPOVI

  Jao, ovo i ja radim :lol: Naučila sam tečno da čitam italijanski, nemački, a bogami i rumunski i bugarski :mrgreen:
 5. medved_bg

  Ljubavnica

  E, nemoj ti mene, pusti ti mene, jes' videla da se meni ništa ne računa? Molim lepo :manikir:
 6. medved_bg

  Ljubavnica

  Pa i kod nas važi ono o lepoti i upornosti. I verovatno isti procenat uspešnosti ima.
 7. medved_bg

  Ljubavnica

  Vidi, ja se ne razumem u puno stvari, ali se u forum i poštenje razumem: na kraju ćemo svakako ispasti pošteni :mrgreen: :lol:
 8. medved_bg

  Ljubavnica

  A ako je moje selo udaljeno od njegovog 227,68 km, a u torbu za pijacu staje tačno 17 jabuka zlatni delišes i 21 krastavac, koliko njegov pas može da pojede šnicli od buta simentalke težine 148,89kg? :think:
 9. medved_bg

  TRIPOVI

  Možeš da mi čistiš škampe, pa da se naručkam bez traumiranja, pa da uđeš u izbor za princa :flert: A posle ćemo da vidimo, po zasluzi. Nijedan princ nije zadobio princezinu zahvalnost, a da nije morao da ubije neku aždahu i obavi još bar dva-tri teška zadatka :lol:
 10. medved_bg

  TRIPOVI

  Mrzim bube i gliste/crve i tako te gadosti. Morske plodove mogu da jedem samo ako ne liče na sebe, škamp mi recimo izgleda kao Alien, ne bih ga u ruku uzela za milion dolara. Nema šanse da hodam po onim providnim stepenicama ili podovima, bude mi muka, vrti mi se u glavi, kao da mi se vid...
 11. medved_bg

  Vestacko oplodjenje, banke sperme

  Zamisli još ispadne žensko. Crnjak :(
 12. medved_bg

  Vestacko oplodjenje, banke sperme

  E, Blajbi.... može banka da priča šta hoće, te majke mogu Miku da pljunu pod prozor dok ne dobiju papir na kojem piše da je utrvđeno da je dotični otac. Aj' mojne više. Nikakav problem nije da prodaješ ovde ono za bubrege da bi postavio temu koju smatraš provokativnom, ja samo pokušavam da ti...
 13. medved_bg

  Vestacko oplodjenje, banke sperme

  Bemliga da li je najbolje, ali je sigurno najjeftinije, najčešće besplatno :mrgreen: :lol:
 14. medved_bg

  Vestacko oplodjenje, banke sperme

  Pa niko nije rekao da je to idiotluk... msm, valjda nije. Nije ni idiotluk birati donora po osobinama za koje se nadaš da će dete naslediti bar neke predispozicije.... ono, birati određeni nivo obrazovanja ili oblast, to je sve ok, al', brate, da tražiš donora da liči na omiljenog glumca, ebg...
 15. medved_bg

  Vestacko oplodjenje, banke sperme

  Old Šetrhend je znao da su medveđe šape specijalitet...msm, kad već ćaskamo van teme. A i neki drugi organi se navodno mogu dobro pripremiti.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.