Nedavni sadržaj od Me1

 1. M

  Rucni alat - busilice - kako busiti vertikalno a da ruka ne skrece levo desno?

  Da li kod nas moze da se nadje univerzalni dodatak za rucnu elektricnu busilicu koji sluzi za usmeravanje busilice pod normalnim uglom prilikom busenja tako da ne dozvoljava da burgija skrece levo desno? Na ovaj nacin se izbegava busenje u krivo u neku povrsinu kao sto je drvo ili metal...
 2. M

  GoGoData - alternativa?

  Da li na internetu postoji slican program koji radi istu stvar kao sto radi GoGoData?
 3. M

  Visual Studio NET 2005 i Windows XP Service Pack 2

  Da li postoji nacin da se instalira Visual Studio NET 2005 a da se pri tom zaobidje celokupna instalacija Windows XP Service Pack 2 radi ustede prostora na disku i izbegavanja instalacije nepotrebnih komponenata?
 4. M

  Windows XP 'Stand By' opcija - da li je bezbedna?

  Da li postoji opasnost da ako se koristi Stand By opcija u Windows XP da dodje do greske u sistemu koja se manifestuje tako sto bi se hard disk za vreme rada racunara povremeno palio i gasio u koliko se ne kuca na tastaturi niti se koristi mis neko krace vreme. Ovaj problem je bio kod nekih...
 5. M

  Kompas - kako ga popraviti?

  Ako se kompas kojim slucajem nadje u blizini nekog magnetnog polja i pri tom se de stabilizuje moze doci do njegovog trajnog razmagnetisanja. Kako se kompas moze ponovo pravilno namagnetisati i na taj nacin ponovo postati upotrebljiv? Hvala.
 6. M

  Elektricna svojstva hemijskih elemenata i supstanci?

  Gde na netu moze da se nadje nesto o elektricnim svojstvima svih hemijskih elemenata i supstanci - da li su provodljivi ili ne? Hvala.
 7. M

  Masinstvo - pravljenje zica?

  Da li neko moze da kaze nesto o tome kako se prave zice za neku namenu na primer: za elektricne instalacije, za zatezanje i sl.? Interesuje me da li negde postoji detaljan opis tehnickog postupka za dobijanje tankih niti od raznih metala kao sto su bakar, celik, gvozdje i drugi metali...
 8. M

  Windows XP-Sakrivanje kursora misa?

  Da li neko zna neki program koji omogucuje sakrivanje kursora misa iz celog desktopa bez obzira u kojoj se aplikaciji nalazi korisnik? Ovo je po nekada zgodno kada se cita neki dugacak tekst.
 9. M

  Tehnike vezivanja kanapa?

  Da li neko zna neki sajt ili knjigu da se kupi kod nas koja objasvnjava tehnike vezivanja kanapa-uzeta u raznim varijacijama. Znam za knjigu koja to objasnjava sa savijanjem papira?
 10. M

  Program za programiranje Hard Diska?

  Da optimizujem hard disk.
 11. M

  Program za programiranje Hard Diska?

  Da li neko zna neki program koji omogucuje manuelno programiranje hard diska ukucavanjem njegovih standardnih ATA komandi. Ima li negde na netu takav program?
 12. M

  Govorni automati za placanje na sajtovima za odrasle iz SCG?

  obrisati poruki izvinjenje
 13. M

  Pasivna hladjenja za CPU-nabavka kod nas?

  Da li kod nas postoje firme koje nude prodaju tehnologije pasivnog hladjenja za racunarske komponente: Tehnologije na bazi kao sto su: freon thermoelectric
 14. M

  PTT saobracaj-primanje poste-bez dostave licnih podataka.

  Zvao sam ih u vezi faha i rekli su mi za pravna i fizicka lica moze pod uslovom da imas minimalno pet posiljki dnevno jer ispod toga im ne odgovara.
 15. M

  PTT saobracaj-primanje poste-bez dostave licnih podataka.

  Mislim da postoji mogucnost da se naznaci samo adresa i broj poste a ne i ime direktnog primaoca u tom slucaju postu moze da primi svako ko je vlasnik te adrese? Ovo mislim za pisma i za male pakete ne i za vrednosne stvari.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.