Quantcast
MaCKO06
Reakcija
1

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Dusa je moja dusa i sve sto covek lepog u sebi ima i nosi,i njen glas je za mene uvek muzika srca.
  volim je jako,jer ona s ponosom moze nositi ime COVEK medju ljudima.Danas sam dobro i dan ide svojim tokom,.Nadam se da ste i Vi dobro.....zelim to.
  Danilo...Samo tvoje ime je mom srcu drago, jer u mojoj okolini imam jos osobu koja nosi isto ime kao i ti, a to je moj rodjeni stric...Dirnulo me je to i zato sam ti se i javila...Nisi odbojan, daleko bilo od toga samo nisi po mom ava...razumeo ko ti se javlja...Ma nema ničeg i javi se uvek kad poželiš...
  D...meni nisi ništa pisao al Veri jesi a ona je moja divna i mila prijateljica, zato sam se i usudila da ti se javim i pozdravim ...Oprosti mi na takvoj otvorenosti mojoj a i smetnji...Jako mi je žao ako sam doprinela nekoj uvredi tebe...Neće se ponoviti...IZVINI...
  Svrati samo da te Pozdravim i poželim prijatnu nedelju vidim da jako lepo pišeš...z:girl:
  Evo,vratila sam konje koji jure i iz mora izranjaju,jer bez mora se ne moze z:)Nadam s da je sad sve kao i pre.Hvala Danilo na tome da Vam je vazno ...godi i prija,jer negde duboko smo svi pomalo razmazeni,a ni ja nisam toga postedjena.Laka vam noc i mirni snovi neka okepu donesu...sutra je opet novi dan..(mislim da se polako,ali sigurno vracam)z:girl:
  sve zavisi prema kome sam dobra,prema kome losa!a ovo drugo ssse odnosi na roditelje!moram da idem!cujemo se!laku noc!
  Ipak sam postavila sliku koja ce mi vise mira vratiti...mislim da je vreme za bonacu....i da malo savijemo jedra...dosta je bilo vetra...hajmo opet u mirnu luku.Recite mi ako vam se dopadne slika.
  Ja se smaram,sta Vi?Ja sam jako bezobrazna,i nisam uopste fina ili dobra kako vec!XD JE SMAJLI
  Hvala Danilo,evo sad cu vratiti konje,ova mi je slika danas bila potrebna,da odslika moje stanje...
  malo smiraja je stiglo,pa sad mogu i da se vratim u predhodno.jeste li dobro,nadam se da
  je bolova manje ili da se bar lakse mogu trpeti.Hvala Vam na paznji i uvek lepoj reci...znaci mi.
  Ma lepo je to,ali...ne ovako virtualno NE NIKADA VISE...i da ljudi su dobri,nisam rekla da nisu,mozda sam ja ta koja je losa;)
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Top