Quantcast

Nedavni sadržaj od Luna ns

 1. L

  TRAZI SE...KO JE...

  A kada se pre par godina pojavio na Pink-u,u zlatnom odelu(kao zlatna folija je izgledao),sa kajlama i lancima? Ja odmah skinula svo zlato sa sebe i presla na srebro!
 2. L

  TRAZI SE...KO JE...

  A "umetnicki dojam"? lanci i katanci?ccccc...Cista filozofija,nema sta!
 3. L

  TRAZI SE...KO JE...

  Jao Yasna.......ccccc....Pa dete sta ti bi?Zar u Mitra?
 4. L

  TRAZI SE...KO JE...

  Kako nije nista propustila?Takvu grupu, veruj mi jos nisi videla.A onaj pevac......Mislim da se zvao isto Dejan,takav "glas" bi i na Pink-u bio sankcionisan.Mozda bi u Gold Music-u prosao,a kod Nedje na Dugi bi definitivno bio IN.Strasno,a tek pokreti na spotu( a la Mitar Miric)!
 5. L

  TRAZI SE...KO JE...

  Dejan je bio clan grupe "Neodoljivi"(?),i imali su cuveni hit('90-ih): "Iz Futoga,kad dolazis u Novi Sadddddddddd............" ooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa (Sta ces,mladost-ludost)
 6. L

  TRAZI SE...KO JE...

  Decko(1969-o godiste) se zove Dejan Sarkovic,i zivi na Satelitu.Imao je emisije takvog tipa i na tv Jesenjin-u.Inace je glumac u SNP-u.
 7. L

  Roditeljski dodatak

  Draga Petka,ja samo nemogu da poverujem da takvi ljudi postoje,a jos manje da drzava neproverava da li dete zivi sa tim roditeljima.
 8. L

  Roditeljski dodatak

  A sta kazete na ovo:Majka troje dece,radja cetvrto,daje ga na usvajanje,a usput predaje dokumenta za roditeljski dodatak i posle 5-6 meseci podize normalno roditeljski dodatak za to cetvrto dete,koje je ostavila!
 9. L

  druzenje i uzivanje! Gde?

  Da ima puno lepih mesta po Vojvodini.Recimo,salas Katai,Mali Idjos.Zivot na selu.Odlicno mesto za porodicno druzenje.Za decu strava.Cak je dozvoljeno jahanje magaraca,i deca mogu da "pomazu" domacinima oko hranjenja zivotinja.Deci je omoguceno da vide kako izgleda zivot na selu upotpunosti.Mi...
 10. L

  druzenje i uzivanje! Gde?

  Strazilovo,Sremski Karlovci.Odlican restoran na Dunavu.Opustena atmosfera,priroda,voda......
 11. L

  HAJDE DA OSNUJEMO FORUM RAZVEDENIH ?

  I ja sam za!Zaista treba da bude ovako nesto na forumu.Naravno da i mi zasluzujemo drugu sansu.Pozdrav od Lune ns
 12. L

  slanje novca u USA

  Jagodice,odes u Bjeljinu i tamo uplatis u Bobar banci.Srecno!
 13. L

  HRANITELJSTVO

  Ko zeli da vidi kako izgleda jedna hraniteljska porodica,neka pogleda Web stranicu: florens-zvoncica.org.yu
 14. L

  kako zadrzati decu

  Jako mi je zao sto ste dosli do tog "pitanja"kako da zadrzim decu?Trbalo bi da mislite o tome,da deca nisu predmeti,i da vasa deca sada pate.Da im se ceo svet rusi,svet sigurnosti i zasticenosti koji su imali sa vama kao roditeljima.Vi i vasa supruga treba da odigrate takvu ulogu koja ce vasu...
 15. L

  Deca u problemima!

  Zelim da mi se jave deca koja imaju problema,a nemaju kome da se obrate.Inace radim pri centru za soc.rad. sa decom.Mogu vas saslusati i pokusati pomoci! :D

Top