Loengrin

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Dok sam studirao,do nedavno,istorija arhitekture bila mi je omiljena... da sam imao malo vise strpljenja,i u nekim drugim zivotnim okolnostima,mogao sam uraditi nesto na tom polju jer sam imao punu podrsku profesora,posebno onih na Istoriji arhitetkure srednjeg veka. Sta da se radi,ko zna zbog cega je to dobro :)
  Slazem se druze,ucenje i znanje su jako vazni,dok god zivimo... ja,na zalost,nikada necu zavrsiti Istoriju umetnosti ali ljubav prema istoriji gajicu zauvek

  Svako dobro
  Naravno da sam cula.Moj deo grada je miran,ovde nikada nema galame:)
  Za ono ''srce'' ćeš dobiti poene. :cmok2: Zašto si me tako nazvao?
  Interesantno je što smo uvek u ovo vreme zajedno na forumu.
  Drago mi je zbog takvog mišljenja.
  Ako ikad dolazite na Mokranjčeve dane, javnite mi, rado ću ići sa vama na neke koncerte.
  Ovo je baš sramota.
  Molim Vas, zar sa umetnošću kojom trebamo da se ponosimo se oni igraju a lako im je utakmice da naređaju. Puni termini kojekakvih sportova naređaju a jedan kulturan događaj moram da hvatam preko radio stanice.
  Nema smisla.
  Razočarana sam, baš. Ne mogu pratiti početak BENUS-a. Iznervirala sam se. Neću ni pratiti ni jedan koncert, kad nisu sposobni i treba da ih je sram što televizije kao što si RTS 1 ili RTS 2 ne prenose direktan prenos.
  Dobar dan.
  Tu su privatne poruke za neke razgovore. Inače, da, može se reći da slikama komuniciramo. Ja prosto pratim njihov tok odnosa prema meni.
  Svaka cast,dosta istine.Mislim da si veoma osecajna osoba,spremna na kompromise.Cesto svoje zelje stavljas u drugi plan u odnosu na ljude oko sebe.Romanticar koji tezi idealnoj ljubavi:)
  Brate napisao sam nesto na Istoriji na temi o Djeneralu drazi,na zadnjoj je strani...vise sam ih napao zbog mesanja u nase stvari nego sto sam pisao o muceniku.
  Pozdrav brate!
  Da, cula sam dosta za Jonatana Nota i za koncert u Bambergu sam procitala u novinama! Sigurna sam da bi volio da si tamo! :)

  Krila su o'pala ali ce opet narasti, sigurna sam!;)

  :cao:
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top