Joy_sunset

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • :) Godine nemaju veze sa zrelošću, hvala Bogu. Punim 18 16. decembra, a pravo da ti kažem dešava mi se da ne znam koliko ih imam :) I ti sa svojih 15 stvaraš, pričaš kao da su duplirane ili tako nešto :)
  Hvala. :) Avatar.. Predstavlja na neki način želju da promenim.. A slika se zove ''missing...'' Znači, ljubičasto raspoloženje, još uvek:) Nedostajanje. Mah mah :)
  Na život. Ali, po meni je ljubav jedina prava i potpuna potvrda postojanja, tako da čekam na ''Čekamo..''... :)
  Joy, znam tačno na šta misliš. I meni je često to mnogo draže, i često volim životinje više nego ljude... A pesme, stihovi, reči i nečija sposobnost da (te) VIDI su ono što leči i ono što je važno. ZoOp ;)
  ''...kada osetim odjek svojih želja
  i vidim kako mi se reči odbijaju o realnost
  i žudnja udara u grudi,...'', jer sam sanjar, oduvek, a u poslednje vreme još više i jače, i boli me što ne mogu spojiti dlanove snova i stvarnosti, a toliko ih volim i želim udisati...
  ''Dolazim svesti
  i shvatam svoju uobrazilju gurajući je što dalje od sebe
  dok ne ostanem potpuno prazna
  jer odbacih sve što me je do tada ispunjavalo
  i činilo jedinstvenom u trenutku...'', jer ne živim bez snova, i smatram da oni isuviše realni ''ljudi'' u stvari ne postoje, da su samo kalupi, prazne lutke i ništa više... A opet, nekad se moram lišavati snova, a nikada ne poželim da su lako raspršivi... I mogla bih sada vrlo lako da se rasplinem, mislim da već jesam:), jer, opet kažem, dopuštam sebi maksimalnu subjektivnost jer verujem da ona pruža potpun doživljaj vrednosti pesme i same umetnosti. Svidja mi se avatar, jer te upravo tako vidim: kao borca, optimistu. To su mi tvoje pesme nametnule:) Italija, i bilo je prelepo, kako drugačije! :) Želim da se vraaatiiiimmmmm... :D
  Svidjaju mi se!! Pročitala sam ih kada si ih postavila, nisam stigla da prokomentarišem zbog ekskurzije... Dopada mi se što ih završavaš optimizmom, šta god da dožive u prethodnim stihovima... Pogodili su me odredjeni stihovi, koji verovatno tebi znače nešto skroz levo, ali najveća lepota poezije je upravo u tome: sadrži 1000 i više priča, i mogu biti beskrajno subjektivne... Samo nastavi! Očekujem nastavak ;)
  Sve je malo kada se rodi... Onda raste i razvija se, i u tome mu treba pomoć, gajenje... Ne sputavaj reči, zadiviće te njihovo umeće u baštovanstvu:) Jednostavnost je potcenjena. Mah mah :)
  Hvaaala! :) Ne postoji pesma koja se može nazvati jadnom, iz prostog razloga što je delić(i) duše. Sigurno da će se razlikovati od nekih tudjih delića. I koliko se sećam, ona tvoja koju sam pročitala bila je čista i iznedrena na pravi način. Veeeliki pozdrav:), phoEnix
  Jesam, jedno vreme... Ali sada mi je previše tužan, ovaj mi je više... sanjarski:) Crveno na radost:)
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top